SRAMOTA U TOKU BORBE ZA BRONZU! Nacionalna televizija uradila neviđeno

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija je podstakla raspravu.

SRAMOTA U TOKU BORBE ZA BRONZU! Nacionalna televizija uradila neviđeno

Foto: www.profimedia.rs

Dok se širom sveta očekivao meč za bronzanu medalju između košarkaša Srbije i Nemačke na Olimpijskim igrama, britanska nacionalna televizija BBC je iznenadila odlukom da ne prenosi ovaj događaj, isto kao što nije prenosila ni finale teniskog turnira na istom takmičenju. Umesto toga, BBC je odlučio da prenosi sportsko penjanje kod žena. Ova odluka je izazvala brojne reakcije u sportskoj javnosti i postavila pitanje prioriteta u medijskom praćenju sportskih događaja.

Odluka BBC-a da ne prenosi meč Srbije i Nemačke izazvala je burne reakcije u javnosti, posebno među navijačima i ljubiteljima košarke. Mnogi su izrazili nezadovoljstvo ovakvim postupkom, ističući da je reč o jednom od centralnih događaja na Olimpijskim igrama.

Ova situacija je podstakla raspravu o medijskom praćenju sporta i interesovanju za košarku u Velikoj Britaniji. Takođe, postavila je pitanje o zastupljenosti različitih sportova u medijskom prostoru i uticaju takvih odluka na popularizaciju određenih sportskih disciplina.

Odluka BBC-a da ne prenosi meč za bronzanu medalju između Srbije i Nemačke na Olimpijskim igrama izazvala je kontroverze i pokrenula pitanje o pravednoj medijskoj zastupljenosti različitih sportova. S obzirom na veliko interesovanje javnosti za ovaj događaj, odluka britanske nacionalne televizije izazvala je negodovanje među ljubiteljima košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading