UHAPŠEN OLIMPIJAC ZBOG NAPASTVOVANJA! Osvojio bronzu, pa završio u zatvoru

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema zvaničnom saopštenju policije.

UHAPŠEN OLIMPIJAC ZBOG NAPASTVOVANJA! Osvojio bronzu, pa završio u zatvoru

Foto: www.profimedia.rs

Egipatski rvač Mohamed Ibrahim, koji je nedavno osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, našao se u centru pažnje nakon optužbi za seksualni napad u Parizu. Prema izveštaju britanskog "BBC-a", Ibrahim je uhapšen zbog navodnog seksualnog napastvovanja žene u jednom kafiću u Parizu, gde je "dirao zadnjicu druge mušterije". Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti i postavio pitanje budućnosti ovog mladog sportiste.

Prema zvaničnom saopštenju policije, Ibrahim je uhapšen oko pet sati ujutru 9. avgusta ispred kafića Oz. Iako policija nije otkrila identitet muškarca, Egipatski olimpijski komitet (EOC) potvrdio je da je reč o Mohamedu Ibrahimu. Ovo iznenađujuće hapšenje došlo je kao šok za mnoge, s obzirom na Ibrahimov nedavni uspeh na Olimpijadi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Oko pet sati ujutru, 9. avgusta, muškarac rođen u martu 1998. u Egiptu, koji je bio rvač u olimpijskoj delegaciji ,uhvaen je ispred kafića Oz - navela je policija.


EOC je izdao saopštenje u kome se ističe da će, ukoliko se optužbe pokažu istinitim, Ibrahim biti suočen sa ozbiljnim posledicama. To uključuje trajnu suspenziju i zabranu učešća na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Ova situacija postavlja pitanje budućnosti Ibrahima kao sportiste i mogućeg uticaja na njegovu karijeru.

Ako optužbe budu tačne, rvač će se suočiti sa trajnom suspenzijom i biće mu zabranjeno da se takmiči na domaćim i međunarodnim takmičenjima - piše u saopštenju.

Iako je Mohamed Ibrahim nedavno bio u centru pažnje zbog osvajanja bronzane medalje na Olimpijadi, njegovo hapšenje u Parizu zbog optužbi za seksualni napad izazvalo je veliku pažnju i postavilo ozbiljna pitanja o njegovoj budućnosti u sportu. Očekuje se da će istraga o ovom slučaju biti pažljivo praćena kako bi se utvrdila istina i eventualne posledice za ovog mladog sportistu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading