PETRUŠEV SE OBRATIO NAKON UTAKMICE SA OSMEHOM! Zaslužili smo ovo stvarno, pogotovo posle onoga juče...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratili smo Nemcima za ono iz Manile

PETRUŠEV SE OBRATIO NAKON UTAKMICE SA OSMEHOM! Zaslužili smo ovo stvarno, pogotovo posle onoga juče...

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije se izborila za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama protiv selekcije Nemačke, rezultatom 93:83.

Nakon meča obratio se Filip Petrušev. 

 - Fenomanalni su utisci. Zaslužili smo ovo stvarno, pogotovo posle onoga juče, sve smo uradili dobro. Skupili smo se, znali smo da zaslužujemo barem bronzu. Možda je i bolje što smo igrali u 11, da ne mislimo puno. Vratili smo Nemcima za ono iz Manile - istakao je Petrušev koji je potom hvalio svoje saigrače. 

 - Velika je čast igrati sa Jokićem, ali i sa ostalim saigračima. Svi su dali sve od sebe i logično je da se ovako završi. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Glavna zvezda meča je bio Nikola Jokić. U četvrtoj četvrtini, Jokić je ostvario neverovatan učinak od 19 poena, 11 skokova i 10 asistencija, ostvarivši tako tripl-dabl. To ga je uzdiglo na nivo Saše Belova, Lebrona Džejmsa i Luke Dončića, jedinih košarkaša koji su ikada postigli ovaj podvig na Olimpijskim igrama. Ovaj podatak samo potvrđuje Jokićevu izuzetnu košarkašku veštinu i doprinos timu.

Srbija je imala veliku podršku tokom meča, kako od strane publike, tako i od strane navijača širom sveta. Atmosfera je bila neverovatna, a reprezentacija Srbije je pokazala izuzetnu borbenost i spremnost da se izbori za medalju. Navijači su uživali u izvanrednoj igri Nikole Jokića i bili su ponosni na njegov doprinos ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading