LUDNICA U AUTOBUSU SRBIJE! Svi su uglas pevali selektoru Pešiću (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključnu ulogu u osvajanju bronzane medalje imali su Nikola Jokić, Vasilije Micić i Bogdan Bogdanović.

LUDNICA U AUTOBUSU SRBIJE! Svi su uglas pevali selektoru Pešiću (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši bronzu u meču protiv Nemačke sa rezultatom 93:83. Ova pobeda predstavlja petu medalju za srpsku delegaciju na ovom takmičenju, a samo nekoliko dana pre toga vaterpolisti su se plasirali u finale, obezbedivši tako još jedno odličje za Srbiju.

Tokom Olimpijskih igara u Parizu, srpski sportisti postigli su zapažene rezultate. Damir Mikec i Zorana Arunović osvojili su zlato, dok je Novak Đoković takođe osvojio zlatnu medalju. Takođe, Aleksandra Perišić se okitila srebrom u tekvondou, što je doprinelo ukupnom uspehu srpske delegacije na ovom prestižnom takmičenju.

 

 


Ključnu ulogu u osvajanju bronzane medalje imali su Nikola Jokić, Vasilije Micić i Bogdan Bogdanović, koji su predvodili tim do pobede. Njihov doprinos na terenu bio je presudan za trijumf nad nemačkim timom, što je izazvalo veliko slavlje među navijačima i članovima srpske reprezentacije.

Nakon osvajanja bronzane medalje, atmosfera u autobusu srpskog nacionalnog tima bila je euforična. Igrači su proslavili svoj uspeh, a oduševljenje i ponos bili su vidljivi na svakom koraku. Ova pobeda predstavlja veliki podstrek za dalji razvoj košarkaškog sporta u Srbiji i obećava sjajnu budućnost za naše sportiste.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading