KOŠARKAŠI SU NAM BRZO U BEOGRADU! Evo kad donose medalju kući

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj uspeh naših košarkaša izaziva veliko interesovanje javnosti.

KOŠARKAŠI SU NAM BRZO U BEOGRADU! Evo kad donose medalju kući

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh osvojivši bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Iako su pretrpeli poraz od selekcije SAD, naši košarkaši su se vratili još jači i pobedili Nemačku rezultatom 93:83, osiguravši tako dragocenu medalju. Ovaj rezultat potvrđuje kontinuirani niz uspeha naše košarkaške reprezentacije, koji je započeo osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu.

Selektor Svetislav Pešić i igrači, predvođeni Bogdanom Bogdanovićem, pokazali su pravo značenje jedinstva i timskog rada. Ovim uspehom, oni su još jednom potvrdili da je ključno da tim funkcioniše kao jedinstven entitet kako bi postigao vrhunske rezultate.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Prema trenutnom rasporedu, košarkaši Srbije se očekuju u Beogradu u nedelju, letom iz Pariza. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla planiran je za podne, tačnije u 12:20 časova. Očekuje se da će ih veliki broj navijača dočekati na aerodromu, spremni da im uputi ovacije i čestitke za osvojenu medalju.

Ovaj uspeh naših košarkaša izaziva veliko interesovanje javnosti, jer je osvajanje medalje na Olimpijskim igrama uvek poseban podvig. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju dolazak reprezentacije, spremni da ih dočekaju kao prave heroje.

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije se izborila za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama protiv selekcije Nemačke, rezultatom 93:83, a glavna zvezda meča je bio Nikola Jokić. U četvrtoj četvrtini, Jokić je ostvario neverovatan učinak od 19 poena, 11 skokova i 10 asistencija, ostvarivši tako tripl-dabl. To ga je uzdiglo na nivo Saše Belova, Lebrona Džejmsa i Luke Dončića, jedinih košarkaša koji su ikada postigli ovaj podvig na Olimpijskim igrama. Ovaj podatak samo potvrđuje Jokićevu izuzetnu košarkašku veštinu i doprinos timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading