VAŽNO SAOPŠTENJE ER SRBIJE ZA PUTNIKE KOJI LETE DANAS: Ovo obavezno morate da znate pre poletanja!

Autor:

Vesti

10.08.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitno!

VAŽNO SAOPŠTENJE ER SRBIJE ZA PUTNIKE KOJI LETE DANAS: Ovo obavezno morate da znate pre poletanja!

Foto: www.profimedia.rs

Kompanija Er Srbija saopštila je danas da usled novog kvara IT sistema koji koristi beogradski aerodrom u popodnevnim časovima došlo je do stvaranja većih gužvi na šalterima za prijavu na letove, a kao posledica zabeležena su značajnija kašnjenja većine letova avio-kompanija koje poleću sa beogradskog aerodroma, uključujući i Er Srbiju.

- Odstupanja od planiranog reda letenja u uslovima visoke sezone dalje mogu dovesti do potencijalnih pomeranja aerodromskih slotova od strane evropske kontrole letenja i daljih posledičnih kašnjenja, isticanja radnog vremena posade, kao i isticanja radnog vremena pojedinih aerodroma. Zbog veoma usporenog procesa prijave na let, srpska nacionalna avio-kompanija moli putnike da na aerodrom dođu najkasnije tri sata pre planiranog vremena poletanja - navodi Er Srbija u saopštenju, povodom kvara IT sistema, o kojem je jutros javnost obavestila i kompanija Belgrejd erport.

Er Srbija je putnicima uputila izvinjenje zbog najavljenih odstupanja, do kojih dolazi zbog okolnosti koje su van kontrole srpske nacionalne avio-kompanije.

Kako navode, nadležne službe Er Srbije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se smanje posledice kvara IT sistema beogradskog aerodroma po putnike.

- Svi putnici koji eventualno budu izgubili svoje konekcije, biće preusmereni na alternativne letove - ističu iz Er Srbije i podsećaju da se putnici za sve informacije mogu obratiti kontakt centru te kompanije ili posetiti sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading