JOKIĆ POLUDEO, PA NAPAO SUDIJE! Ne želi da dozvoli da se ponovi ista situacija kao sa Amerikom (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća greška bila je faul dosuđen Bogdanu Bogdanoviću.

JOKIĆ POLUDEO, PA NAPAO SUDIJE! Ne želi da dozvoli da se ponovi ista situacija kao sa Amerikom (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno se nalazi u borbi za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon neizvesne utakmice protiv selekcije Nemačke, koja je obeležena kontroverznim suđenjem, tim Srbije je pokazao izuzetnu borbenost i odlučnost da ostvari značajan rezultat na najvećoj sportskoj smotri.

Tokom prvog poluvremena, viđene su nekoliko katastrofalnih grešaka sudija koje su značajno uticale na tok utakmice. Najveća greška bila je faul dosuđen Bogdanu Bogdanoviću u trenutku kada je jedan nemački igrač udario drugog nemačkog igrača, što je izazvalo negodovanje igrača iz Srbije, uključujući i Nikolu Jokića. Suđenje je naišlo na oštre kritike kako sa tribina, tako i u javnosti.

Jedan od ključnih momenata tokom utakmice bio je trenutak kada se iznervirao i Nikola Jokić. Njegova reakcija na suđenje i nepravdu koja je viđena na terenu pokazala je koliko je posvećenost igri i reprezentaciji izuzetno važna za njega.

 


Uz sve kontroverze na terenu, javnost je bila dodatno zgrožena činjenicom da javni servis nije prenosio ovu važnu utakmicu, što je izazvalo nezapamćenu bruku u medijskom praćenju sportskih događaja. Ova situacija je izazvala burne reakcije navijača i ljubitelja sporta širom zemlje.

Košarkaška utakmica između Srbije i Nemačke na Olimpijskim igrama u Parizu izazvala je brojne polemike i emocije među ljubiteljima sporta. Rezultat ove utakmice će ostati upamćen kao jedan od ključnih momenata u sportskoj istoriji Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading