ZVEZDA JE JAKO RAZOČARANA! Crveno-beli nudili bogatstvo za OVOG fudbalera, a on je ipak prešao OVDE (FOTO)

Autor:

Sport

10.08.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi su ponudili više.

ZVEZDA JE JAKO RAZOČARANA! Crveno-beli nudili bogatstvo za OVOG fudbalera, a on je ipak prešao OVDE (FOTO)

Foto: Starsport

Igor Miladinović, talentovani fudbaler Čukaričkog, napustio je klub sa Banovog brda i potpisao četvorogodišnji ugovor sa povratnikom u Ligu 1, Sent Etjenom. Ovaj transfer predstavlja veliki korak napred u karijeri mladog fudbalera, ali i značajan korak ka internacionalnom fudbalskom uspehu za klub iz Beograda.

Bio je jedan od glavnih igrača koji je na radaru Crvene zvezde. Uprava crveno-belih je već bila stupila u kontakt sa upravom Čukaričkog i iznela ponudu vrednu 2.000.000 evra za transfer ovog perspektivnog ofanzivnog veznog igrača.


Igor Miladinović je prošao skoro sve mlađe kategorije Čukaričkog pre nego što je debitovao za prvi tim 15. maja 2022. godine, u pobedi protiv Vojvodine u Novom Sadu (3:0). Odmah po debiju, svojom igrom je privukao pažnju i postao ključni igrač tima, ističući se svojim fudbalskim umećem i talentom.

 

 


Stariji od braće Miladinović, Igor je odigrao 60 utakmica u belo-crnom dresu i postigao 12 golova. Njegove impresivne partije nisu prošle nezapaženo, te je prošle godine proglašen za najboljeg mladog igrača Super lige Srbije, što je jasno priznanje njegovom izuzetnom talentu i doprinosu timu.

Sent Etjen je prepoznao potencijal mladog fudbalera, pa je Čukarički od ovog transfera dobio obeštećenje u iznosu od 3.000.000 evra, uz dogovorene procente od narednog transfera mladog igrača. Ovo predstavlja značajan finansijski dobitak za klub, ali i potvrdu kvaliteta svog igrača.

Igor Miladinović je tako postao deo internacionalnog fudbalskog sveta, a njegov talenat će sada imati priliku da zablista na terenima Lige 1. Srećno Igoru u nastavku karijere!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading