ZAKAZAN SUSRET SA "DRIM TIMOM": Evo kad će doći do sudara titana

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti drugi susret između Srbije i SAD na ovim Olimpijskim igrama.

ZAKAZAN SUSRET SA "DRIM TIMOM": Evo kad će doći do sudara titana

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da se plasira u polufinale Olimpijskih igara nakon izuzetno napetog meča protiv Australije, koji je završen rezultatom 95:90 nakon produžetka. Sjedinjene Američke Države, s druge strane, pokazale su svoju dominaciju protiv Brazila demolirajući ih sa 122:87. Očekuje nas uzbudljiv susret između ove dve izuzetno jake košarkaške sile.

Reprezentacija Srbije igraće u četvrtak od 21 protiv Sjedinjenih Država za plasman u finale Olimpijskih igara! Biće to drugo polufinale, a u prvom će se sresti Francuska i Nemačka, od 17.30. Definitivan izgled polufinala određen je kada je selekcija Sjedinjenih Država deklasirala Brazil u četvtfinalu i zakazala treći duel protiv reprezentacije Srbije ovog leta.

Republika

Foto: KSS

 

 

Američki košarkaši su od samog početka meča pokazali svoju nadmoć, stekavši značajnu prednost već u prvoj četvrtini. Iako je Brazil pokušao da se vrati u igru, Amerikanci su održavali svoju prednost i na poluvremenu su imali velikih +27. Iako je Brazil pružio izuzetan otpor u trećoj četvrtini, Amerika je uspela da odgovori i zadrži kontrolu nad mečom, osiguravajući svoje mesto u polufinalu.

Ovo će biti drugi susret između Srbije i SAD na ovim Olimpijskim igrama, a u njihovom prethodnom susretu Amerikanci su bili uspešniji, ostvarivši pobedu sa 110:84. Srbija će svakako želeti da iskoristi priliku za revanš i pokaže svoje kvalitete protiv moćnog američkog tima.

Očekuje se da će polufinale između Srbije i SAD biti izuzetno uzbudljivo, s obzirom na kvalitet obe ekipe. Srbija će imati priliku da pokaže svoju borbenost i veštine protiv američkog "drim tima", dok će SAD sigurno želeti da potvrde svoju dominaciju i osiguraju mesto u finalu. Sve oči ljubitelja košarke će biti uprte u ovaj veliki susret, koji će definitivno obeležiti tok Olimpijskih igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading