NOVO OBRAĆANJE NAGETSA: Denver navija za Srbiju - Jokiću su poručili samo jedno!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

09.08.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim snova neće igrati u finalu, ali podrška stiže sa svih strana.

NOVO OBRAĆANJE NAGETSA: Denver navija za Srbiju - Jokiću su poručili samo jedno!

Foto: KSS

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz od Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu, uprkos vođstvu od 17 poena i 37 minuta sjajne igre. Amerikanci su uspeli da preokrenu rezultat i pobede sa 95:91, čime su se plasirali u finale gde će se boriti za zlatnu medalju protiv domaćina Francuske. Ovaj poraz bio je posebno bolan za srpske navijače, ali je takođe pokazao izuzetnu borbenost i kvalitet naše reprezentacije u meču protiv "najjačeg tima na svetu" koji bi bio srušen u pariskoj dvorani da nije bilo sudijske trojke u sastavu Ademir Zurapović (Bosna i Hercegovina), Hulio Anaja (Panama) i Martniš Kozlovskis (Letonija).

Nakon poraza, košarkaši Srbije dobili su podršku od strane Denver Nagetsa, a šampion NBA lige u sezoni 2022/23 posebno se obratio svom najboljem košarkašu Nikoli Jokiću:

- Borite se. U subotu se igra za bronzu.

 

 

Nakon poraza od SAD-a, reakcije javnosti su bile pomešane. Mnogi su izrazili razočaranje zbog propuštene prilike da se plasiraju u finale, ali istovremeno su se divili hrabrosti i veštini koju su pokazali tokom meča. Podrška koju su dobili od strane Denver Nagetsa dodatno je ojačala osećaj zajedništva i podrške među navijačima i ljubiteljima košarke širom Srbije.

Da podsetimo, utakmica za treće mesto i bronzanu medalju na olimpijskom turniru na programu je 10. avgusta u neobičnom terminu u 11 časova.

S druge strane, finale će se igrati istog dana od 21.30 časova, rival Sjedinjenih Američkih Država biće domaćin Francuska, što će biti repriza duela za zlato sa prethodnih Olimpijskih igara iz Tokija, koju su Ameri dobili rezultatom 87:82. Mora se priznati da ovolika razlika u terminima između utakmice za prvo i treće mesto nije zabeležena u istoriji najvećeg sportskog planetarnog takmičenja. 

Sva dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading