SILA BOGA NE MOLI! Vanserijski košarkaš priznao JOKIĆU - Ja to NIKAD nisam MOGAO da uradim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I nemoguće postaje moguće.

SILA BOGA NE MOLI! Vanserijski košarkaš priznao JOKIĆU - Ja to NIKAD nisam MOGAO da uradim!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama u Parizu stigao je do polufinalne runde, a u borbi za plasman u odlučujuću bitku za najsjajnije odličje sastaće se reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, selekcije koje su u kratkom vremenskom periodu odigrale dva meča u kojima je drim-tim ostvario isto toliko trijumfa, a svi se nadamo da je konačno došlo vreme da se sve okrene 180 stepeni.

Legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki nije štedeo reči hvale kada je komentarisao čuveni Sombor shuffle Nikole Jokića. Istakao je da je taj potez zaista težak šut, naglašavajući posebnu veštinu srpskog reprezentativca. Novicki je izrazio divljenje prema Jokićevom neobičnom stilu izvođenja fadeaway šuta, ističući kako je Nikola uspeo da ga izvede na način koji je on sam smatrao nemogućim.

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Dirk Novicki

- Radi ga preko desne strane i onda ga radi s desnom nogom, i skače sa desne noge, što ja nikad nisam mogao da uradim. Više se sam osećao udobno da izvedem fadeaway sa skokom s levom nogom preko mog desnog ramena, ali on se okrene preko drugog ramena. To je težak šut - rekao je Novicki litvanskom novinaru Donatasu Urbonasu.

 

 

Nakon pohvala na račun Sombor shufflea Novicki je nastavio s izražavanjem divljenja prema Nikoli Jokiću, ističući njegovu neverovatnu igru. Naglasio je da sve što Jokić radi izgleda kao sloumoušn i istakao njegove izvanredne veštine, posebno u pasovanju, krađi lopti i završnici. Novicki je posebno istakao Jokićevu ličnost, opisujući ga kao dobrog tipa koji uvek voli da se šali, ali istovremeno pokazuje neverovatnu igračku sposobnost.

- Njegova igra je neverovatna. Sve izgleda kao sloumoušn, on stavlja svoje ruke na loptu, ima neverovatne ruke, neverovatne pasove, krađe i sjajnu završnicu. I super sam srećan zbog njega. On je dobar tip, voli da igra, uvek se šali i paklen je igrač - dovršio je Novicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading