SAMO ZA MUŠKE OČI: Došla, videla i uzela medalju - kanadska atletičarka oduševljava pratioce i na društvenim mrežama! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

08.08.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sporta se ipak ne može živeti. Dodatni prihodi dobro dođu.

SAMO ZA MUŠKE OČI: Došla, videla i uzela medalju - kanadska atletičarka oduševljava pratioce i na društvenim mrežama! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/alyshanewman

Skok sa motkom je svakako jedna od najatraktivnijih atletskih disciplina na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu, a kanadska atletičarka Ališa Njuman koja je tokom jučerašnjeg dana stigla do bronzanog odličja u navedenoj disciplini, skreće pažnju na sebe gde god da se pojavi.

Nakon što je oborila nacionalni rekord preskočivši visinu od 4,85 metara, Kanađanka je oduševila prisutnu publiku neobičnim plesom, a takođe treba napomenuti da je Ališa prva Kanađanka koja je stigla do medalje u skoku sa motkom još od 1912. godine.

 

 

Kada se ne takmiči u atletici, tridesetogodišnja Ališa Njuman svoje navijače oduševljava objavama na platformi "OnlyFans", za koje naplaćuje 10 funti mesečno. Njen uspeh u Parizu sigurno će joj doneti veliku popularnost, bez obzira na to što je zaradila.

 

Zlatnu medalju u skoku sa motkom na Olimpijadi u Parizu osvojila je Australijanka Nina Kenedi, postigavši visinu od 4,90 metara. Njen trijumf obezbedio je Australiji rekordnih 18 zlatnih medalja na Olimpijskim igrama, što je najbolji rezultat ove zemlje do sada. Nina je preskočila visinu od 4,80m, 4,85m i 4,90m iz prvog pokušaja, propustivši visinu od 4,95m, ali je to bilo dovoljno za osvajanje zlatne medalje.

Australija je osvojila četvrtu zlatnu medalju 12. olimpijskog dana, podigavši ukupan broj najsjajnijih odličja na rekordnih 18, sa još četiri dana takmičenja pred njima. Prethodni najbolji rezultat bio je 17 zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine i pre tri godine u Tokiju. Oduševljena svojim trijumfom, Nina Kenedi izjavila je:

- Ja sam ovde, ja sam osvajačica zlatne medalje, to je neopisivo. Osećala sam se veoma mirno. Došla sam sa zadatkom... Došla sam sa zadatkom i namerom da danas obavim posao i to sam učinila.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading