HOLIVUDSKA BRUKA: Plašili su se da ne zaseni i najveće svetske glumačke zvezde - dan kada je Đoković izbačen sa filma!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.08.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne cveta cveće ni u filmskoj industriji.

HOLIVUDSKA BRUKA: Plašili su se da ne zaseni i najveće svetske glumačke zvezde - dan kada je Đoković izbačen sa filma!

Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Pre 14 godina, Novak Đoković je imao priliku da se oproba u svetu filma, snimajući nekoliko scena za film "Plaćenici 2". Uz legendarni holivudski trio - Silvester Stalone, Žan-Klod Van Dam i Arnold Švarceneger, Novak je imao priliku da pokaže svoje glumačke sposobnosti.

Snimanje je obavljeno u Bugarskoj 2012. godine, ali, iznenada, Novakova uloga je izbačena iz konačne verzije filma. Iako se njegovo ime i dalje nalazi na spisku uloga na "imdb" sajtu, konačna verzija "Plaćenika 2" je objavljena bez njegovog prisustva, prenosi "Pink.rs".

Planirano je bilo da Novak igra samog sebe u filmu, što bi predstavljalo njegov debi na filmskom platnu. Ovo bi svakako bila zanimljiva prilika za njega da pokaže svoj talenat van teniskog terena.

Foto: youtube.com/StudiocanalUK

Stalone je mogao da "postane poznat" uz Novaka

 

Iako njegova uloga nije završila u konačnoj verziji filma, Novak je imao priliku da se druži sa holivudskim velikanima poput Stalonea, Van Dama, Švarcenegera, Čaka Norisa, Brusa Vilisa, Džet Lija, Lajama Hemsvorta, Džejsona Statama i Dolf Landgrena. Svi su bili oduševljeni Novakovom pojavom na setu, što svakako svedoči o njegovom karizmatičnom i prijateljskom karakteru.

Novak Đoković je pokazao svoje višestruke talente van teniskog terena, a ovaj susret sa svetski poznatim glumcima zasigurno je bio jedno nezaboravno iskustvo za njega.

Da podsetimo, Novak Đoković se pre samo par dana upisao u red besmrtnih osvajanjem "karijernog slema". On je u Parizu stigao do zlatne medalje čime je osvojio sve što se u teniskom sportu može osvojiti.

Novak Đoković je do najsjajnijeg olimpisjkog odličja stigao sa šest pobeda u isto toliko odigranih mečeva tokom kojih protivnicima nije prepustio niti jedan set.

1. kolo: Metju Ebden (Australija) 2:0 (6:0, 6:1)

2. kolo: Rafael Nadal (Španija) 2:0 (6:1, 6:4),

3. kolo: Dominik Kepfer (Nemačka) 2:0 (7:5, 6:3)

Četvrtfinale: Stefanos Cicipas (Grčka) 2:0 (6:3, 7:6)

Polufinale: Lorenco Museti (Italija) 2:0 (6:4, 6:2)

Finale: Karlos Alkaraz (Španija) 2:0 (7:6, 7:6)

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading