PLJUSNULI IM TALAS POBEDE! Naši KAJAKAŠI u FINALU - BRAVO MOMCI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se to radi.

PLJUSNULI IM TALAS POBEDE! Naši KAJAKAŠI u FINALU - BRAVO MOMCI!

Foto: Instagram/Printscreen

Kajakaši

Kajakaši Srbije ostvarili su značajan uspeh plasiravši se u finale discipline K4 500 na Olimpijskim igrama. Nakon trećeplasiranog nastupa u polufinalu, uspeli su da obezbede svoje mesto u finalu, izborivši se za prolaz među pet posada koje će se boriti za odličje.

U trci od pet posada, bilo je neophodno izbeći poslednje mesto kako bi se ostvario plasman u finale, a kajakaši Srbije su uspešno savladali taj izazov i izborili se za nastup u finalu.

Ovaj rezultat predstavlja važan korak ka ostvarenju olimpijskog sna za kajakaše Srbije, a publika sa nestrpljenjem očekuje finalnu trku i nadamo se novom uspehu naših sportista.

U okviru 13. dana Olimpijskih igara, košarkaši su se suočili sa izazovom meča protiv "drim-tima", dok je Nemeš, naš poznati sportista, ostao bez odličja. Očekuje se da će ovi događaji dodatno začiniti sportske vesti i doneti nove uzbuđenja navijačima širom sveta.

Možemo naglasiti da je ovaj plasman još jedan u nizu uspeha srpskog kajakaškog sporta, koji ima dugu i bogatu tradiciju na međunarodnim takmičenjima, uključujući i Olimpijske igre.

Navijači širom Srbije, ali i dijaspore, sa velikim uzbuđenjem prate uspehe naših kajakaša. Na društvenim mrežama i forumima, već se oseća pozitivna energija i poruke podrške koje dolaze iz svih delova sveta.

Mnogi ističu da je ovaj plasman u finale ostvarenje snova, ne samo za sportiste, već i za sve ljubitelje kajakaškog sporta u Srbiji. Očekivanja su velika, a fanovi veruju da naši kajakaši imaju snage i veštine da se izbore za medalju, što bi bio istorijski uspeh za našu zemlju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading