NADA JE TRAJALA SAMO JEDAN MINUT: Ništa od medalje - Kirgistanac deklasirao srpskog rvača!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

08.08.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San se rasprišio kao mehur od sapunice.

NADA JE TRAJALA SAMO JEDAN MINUT: Ništa od medalje - Kirgistanac deklasirao srpskog rvača!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Kirgistanski rvač Amantur Ismailov pokazao je izuzetno umeće u borbi protiv našeg reprezentativca Matea Nemeša, ostvarivši ubedljivu pobedu rezultatom 8:0 na rvačkom turniru Olimpijskih igara u Parizu.

Nemešu su bile potrebne dve pobede kako bi osvojio bronzanu medalju, ali je Ismailov već u prvoj borbi demonstrirao svoju nadmoć, uspevši da ga dva puta baci na pod, čime je zapečatio svoju pobedu. Ova impresivna izvedba trajala je svega minut i sedam sekundi, ostavljajući malo prostora za Nemešovu reakciju.

Amantur Ismailov je svojom izvanrednom tehnikom i snagom uspeo da dominira borilištem, ostavljajući malo prostora za protivnički odgovor. Njegova brza i efikasna taktika osigurala mu je ubedljivu pobedu nad iskusnim protivnikom, ostavljajući publiku i stručnjake u potpunom iznenađenju.

Mateo Nemeš je uložio veliki napor u ovu borbu, ali mu je nedostajala sreća da se suprotstavi izuzetno jakom protivniku. Iako je pokazao izuzetnu borbenost, Ismailovljeva dominacija na borilištu bila je presudna za ishod meča.

Foto: Instagram.com/oksrbije

Olimpijska medalja ostaje samo san - Mate Nemeš

 

Ovime je Srbija ostala bez mogućnosti da stigne do trećeg olimpijskog odličja, ali svakako su sv oči ljubitelja sporta u Srbiji danas usmerene na košarkaški duel "orlova" i američkog "Drim tima" koji je na programu od 21 čas, a svi ljubitelji sporta u našoj zemlji imaće priliku da borbu za veliko finale prate u direktom prenosu na prvom programu Radio Televizije Srbije.

Pobednik navedenog duela u borbi za zlato sastaje se sa boljim iz duela u kojem će igrati Nemci i Francuzi.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading