"ORLOVI", DANAS JE DAN ZA POBEDU - ZEMLJA JE UZ VAS! Evo gde možete pratiti najvažniji meč Srbije

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samopouzdanje ključno za nastavak turnira.

"ORLOVI", DANAS JE DAN ZA POBEDU - ZEMLJA JE UZ VAS! Evo gde možete pratiti najvažniji meč Srbije

Foto: www.profimedia.rs

Danas od 17.15 na Olimpijskim igrama imaćemo priliku da gledamo Košarkašku reprezentacija Srbije, koja igra meč drugog kola grupe C protiv Portorika.

Važnost ovog duela je izuzetno velika s obzirom na to da je Portoriko poražen od Južnog Sudana u prvom kolu, dok je Amerika bila bolja od Srbije. Pobeda je neophodna da bi obe selekcije zadržale šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

Za Srbiju će ova utakmica biti prilika da podigne samopouzdanje pobedom nad Portorikom i napravi odličnu uvertiru za nastavak turnira. Selektor Svetislav Pešić je spremao ekipu za ovakve ključne momente, a podrška cele Srbije sigurno će biti uz "orlove".

Srbija i Portoriko su se susreli prethodne godine u dva navrata, pri čemu su "orlovi" slavili oba puta sa ubedljivim rezultatima od 110:75 i 94:77.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIBA (@fiba)

 

Tim Srbije će imati koristi od povratka nekoliko ključnih igrača koji su se oporavili od povreda. Nikola Jokić, koji je propustio nekoliko prethodnih utakmica, biće ključni faktor u današnjem meču.

Takođe, Bogdan Bogdanović je u vrhunskoj formi i od njega se očekuje da bude jedan od nosilaca igre.

Iako je poražena u prvom kolu, ekipa Portorika veruje da može iznenaditi Srbiju. Njihov kapiten, Hose Barea, istakao je da je tim dodatno motivisan i spreman da pruži maksimum da bi ostao u igri za prolaz u narednu fazu.

Sve u svemu, očekuje nas izuzetno uzbudljiv meč i nadamo se da će košarkaška reprezentacija Srbije ostvariti pobedu koja će ih lansirati ka daljem uspehu na Olimpijskim igrama, a mi našim "orlovima" želimo puno sreće danas. Direktan prenos njihovog meča možete pratiti na kanalu RTS 1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading