SAD ĆE DA PODIVLJA SOMBORSKI KRATOS! Jokiću, pokaži šta je SRPSKI INAT - bukeri POTCENILI SRBIJU! E ovo se zove SRAMOTA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće napeto, ali nema predaje!

SAD ĆE DA PODIVLJA SOMBORSKI KRATOS! Jokiću, pokaži šta je SRPSKI INAT - bukeri POTCENILI SRBIJU! E ovo se zove SRAMOTA!

Foto: Profimedia

Polufinalni meč Olimpijskih igara zakazan je za 21 čas i donosi uzbuđenje na košarkaškom terenu. Sjedinjene Američke Države i Srbija, dva tima sastavljena od vrhunskih svetskih i evropskih igrača, suočiće se u borbi za finale, obećavajući nam nezaboravnu košarkašku noć.

Dok se polufinalni meč košarkaša Olimpijskih igara između Sjedinjenih Američkih Država i Srbije približava, mnogi ljubitelji sporta već spekulišu o ishodu ovog spektakularnog duela.

Iako američki tim uživa u statusu favorita, često se zaboravlja da su naši igrači na svakom velikom takmičenju pokazali borbeni duh i sposobnost da pariraju najjačima. Srbija je zemlja sa bogatom košarkaškom tradicijom, a naši momci ne dolaze samo da učestvuju – dolaze da se bore za pobedu.

Foto: Starsport

"Orlovi" i Ameri - dvoboj

S obzirom da je Srbija ekipa koja se dokazala na evropskoj sceni, čini se da su potcenili snagu i kvalitet naših košarkaša. Trenutna kvota od 11,0 za pobedu Srbije u poređenju sa kvotom od 1,07 za Ameriku jasno pokazuje kako kladionice procenjuju šanse dva tima.

Međutim, istorija nas uči da su ovakvi mečevi često ispunjeni iznenađenjima, a podcenjivanje protivnika može dovesti do neočekivanih obrta. Naši košarkaši su spremni da pruže sve od sebe i pokažu da su i te kako konkurentni na svetskoj sceni, čak i protiv tima poput SAD koji važi za nepobedivog.

Selektor Ker naglašava da je ovo potpuno novi meč sa novim ulogom i nova taktika će biti od suštinskog značaja za pobedu. Ističe da je neophodno da Amerika bude potpuno spremna za iznenađenja koja bi Srbija mogla da pripremi.

Ovo nije samo prilika za sportsku senzaciju, već i za one hrabre kladioničare koji veruju u moć iznenađenja. Da li je ovo trenutak kada će se ispisati nova stranica u istoriji sporta? Ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Očekujemo napetu borbu na terenu između Sjedinjenih Američkih Država i Srbije, a uz Soccer bet, uzbuđenje će biti još veće. Spremite se za vrhunski sportski događaj i iskoristite specijalnu ponudu za klađenje i zabavu. 

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading