''ORLOVI'' NEKA PRORADI SRPSKI INAT I POLETITE DO FINALA: Organizatori OI nameštaju žreb kako im je volja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota!

''ORLOVI'' NEKA PRORADI SRPSKI INAT I POLETITE DO FINALA: Organizatori OI nameštaju žreb kako im je volja!

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije sinoć su okončali grupnu fazu Olimpijskih igara u Parizu pobedom protiv Južnog Sudana rezultatom 96:85. Izabranici Svetislava Pešića se sada sele u ''grad svetlosti'' gde će u četvrtfinalu najprestižnijeg takmičenja odmeriti snage protiv Australije u veoma zanimljivom susretu. 

Ukoliko ''orlovi'' prođu ovu fazu, u polufinalu će se sastati sa Sjedinjenim Američkim Državama. Upravo je to skandalozno, pošto su ove dve selekcije bile u grupi i ne bi mogle da sastanu do finala. Ovaj i više nego sraman potez organizatora Olimpijskih igara koji navlače za svoju reprezentaciju, što je izuzetno skandalozno. 

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije

Ove Olimpijske igre popraćene su mnogim skandalima i neverovatno lošim odlukama sudija, pogotovu u borilačkim sportovima gde su u više navrata oštetile srpske sportiste, ali sada su i organizatori pokazali kao izuzetno loši i potrudili da ova smotra jedna od loših i da sport bude u senci prevara ljigavih Francuza. Po svim pravilima Srbija i Amerika ne bi mogle da budu protivnici nikako pre finala, ali po nekim čudnim i novim paravilima koji su izmislili organizatori očigledno može. 

Zato, ''orlovi'' poletite ka finalu i budite jači od ove ogromne nepravde koja vas je zadesila. Ameri su nesporno prvi favoriti za osvajanje i imaju brutalnu ekipu koju je mnogo teško pobediti. Međutim, ima i Srbije nešto što retko ko ima. Selektor Svetislav Pešić je stvorio izuzetnu hemiju i harmoniju u ekipi, a to se najbolje pokazalo na Mundobasketu prošle godine kada su svi živeli kao jedan. Nama ta nepravda nije strana, ali smo uspeli da se borimo protiv toga i u više navrata smo savladali te prljave prepreke. 

Biće ovo veliki izazov za naš nacionalni tim, ali se nadamo da će ići maksimalno fokusirani i da ćemo uspeti da savladamo sve prepreke i donesemo novo zlato!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading