HAOS U PARIZU: Priveden otac zlatne hrvatske džudistkinje, sumnja se da je NAPASTVOVAO VOLONTERKU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je prijavila policiji da ju je otac Barbare Matić nasilno poljubio dok je slavio pobedu svoje ćerke u četvrtfinalu takmičenja

HAOS U PARIZU: Priveden otac zlatne hrvatske džudistkinje, sumnja se da je NAPASTVOVAO VOLONTERKU

Foto: Tanjug/AP Photo/Eugene Hoshiko

Boris Matić, otac hrvatske džudistke Barbare Matić, koja je juče osvojila zlatnu olimpijsku medalju, priveden je danas u Francuskoj.

Naime, sumnja se da je on  seksualno napastvovao volonterku zaduženu za smeštaj gledalaca.

Ona je prijavila policiji da ju je otac Barbare Matić nasilno poljubio dok je slavio pobedu svoje ćerke u četvrtfinalu takmičenja. Volonerka je šokirana ponašanjem oca zlatne hrvatske olimpijke, kaže da je pokušala da ga odbije, ali ju je on naterao da ga poljubi.

Francuski BFMTV je od policijskih izvora bliskih slučaju saznao da je otac Barbare Matić odveden u policijsku stanicu 7. arondismana u Parizu i da je trenutno pod istragom, nakon što je protiv njega podneta prijava.

Podsetimo, bokserski turnir na Olimpijskim igrama uvek je bio privlačan za ljubitelje sporta, ali ove godine je obeležen mnogim kontroverznim situacijama. Svi srpski bokseri su poispadali, po mnogima nepravedno nakon sumnjive odluke sudija, a ovo što se danas dogodilo je stvarno prevršilo svaku meru. U osmini finala velter kategorije, Italijanka Anđela Karini odustala je od nastavka borbe sa predstavnicom Alžira, Iman Helif, izjavivši da je nikada niko nije tako udario.


Sve bi to bilo super i Helif bi sigurno važila za jednu od najvećih favoritkinja - da nije muško. Naime, pre Svetskog prvenstva 2023. godine, alžirska takmičarka je kao transvestit pala na medicinskim testovima zbog previsokog nivoa testosterona, ali rezultati testa nikada nisu bili obelodanjeni. 

Usledile su žestoke osude na račun organizatora i Alžirke, pa je tamošnji komitet rešio da stane na njenu stranu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading