VODITELJKA PINKA SE VRTI OKO ŠIPKE: Tajni život Tanje Rađenović isplivao na videlo, OVI POKRETI bude maštu!

Autor:

Zabava

31.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Rađenović pokazala je da je spretna u svemu!

VODITELJKA PINKA SE VRTI OKO ŠIPKE: Tajni život Tanje Rađenović isplivao na videlo, OVI POKRETI bude maštu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Tanja Rađenović, voditeljka "Dnevnika" na "Pinku", otkriva svoju strast prema plesu oko šipke i kako je ova disciplina uticala na njen život. "Vrteti se oko šipke po meni ima lošu konotaciju, a on toliko razvija ženstvenost, snagu, držanje", istakla je Tanja, naglašavajući da je ples oko šipke težak sport koji zahteva posvećenost i disciplinu.

Tanja ističe da se ples oko šipke nije samo fizička aktivnost, već da je to način da se razvija ženstvenost, snaga i držanje. "Asocijacije na opuštanje, mir, korak ili izdržaj sa sopstvenim telom uz adekvatnu muziku. Poenta je da kontrolišemo svaki mišić svog tela", objašnjava voditeljka piše Blic. 


Pored svoje strasti prema plesu oko šipke, Tanja je takođe podelila detalje o svojoj ljubavnoj priči i porodičnom životu. Upoznala je svog supruga na veoma specifičan način, a danas su njih dvoje srećni roditelji dve ćerke. Njihova ljubavna priča je priča za sebe, a Tanja je otkrila da je njihovo venčanje bilo nezaboravno iskustvo.

- Ja imam 50 godina. Pa, sve da je vrtenje oko šipke, ako to banalizujemo na taj način, zašto bi to bilo sramotno? Svakom dušebrižniku bih poželela da pokuša, da proba da vidi da li može - poručuje Tanja, ističući važnost otvorenog uma i spremnosti da se prihvate nove stvari i izazovi.

Foto: Printscreen

Tanja Rađenović voditeljka

 


Tanjin entuzijazam prema plesu oko šipke i njen skladan porodični život predstavljaju inspiraciju za mnoge, dok njeni stavovi o ženstvenosti i snazi osnažuju žene širom sveta da neguju svoje telo i duh kroz aktivnosti koje ih ispunjavaju. Tanjina priča je podsetnik da je moguće pronaći sreću i strast u neočekivanim hobijima i da ljubav može da pronađe put čak i kroz borbu protiv otvaranja kafića u zgradi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading