OVE REČI NOVAKA POSLE POBEDE BRINU CELU SRBIJU! ĐOKOVIĆ POLJUBIO KRST, PA PORUČIO: Molim se Bogu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora da izdrži i hoće, zbog cele nacije

OVE REČI NOVAKA POSLE POBEDE BRINU CELU SRBIJU! ĐOKOVIĆ POLJUBIO KRST, PA PORUČIO: Molim se Bogu!

Foto: Profimedia

Novak Đoković se posle neverovatnog meča plasirao u polufinale Olimpijskih igara savladavši Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6)!

Furiozno je ušao u meč Đoković, bio je silno motivisan kao i do sada na Olimpijskim igrama. Brejknuo je Grka već u trećem gemu, nakon čega su obojica uzimali svoje servise. Tako je bilo sve do devetog gema, kada je Đoković konačno i osvojio prvi set. O tom set poenu će se dugo pričati, ali o onome što će uslediti u drugom setu - još mnogo, mnogo duže.

Užasno je počelo. Novak je dozvolio brejk Cicipasu odmah po početku, a posle potvrde istog krenuli su problemi za Srbina. Proklizao je, pojavila se užasna grimasa na licu i sve se odjednom okrenulo za 180 stepeni. Morao je da žrtvuje gem, traži pomoć od lekara i misli su mu, vidljivo, totalno odlutale. Uzeo je analgetik i malo po malo vraćao se, a onda uradio šta je uradio.

Međutim, Đokovićeve reči nakon pobede nisu baš ohrabrujuće.

- Zabrinut sam jako, iskreno. Ne znam šta bih rekao. Popustio je bol koji je bio veoma jak još dva gema posle toga šta se desilo. Da li sam se udario, ne znam ni sam. Sve je ličilo na meč sa Rolan Garosa koji sam nekako uspeo da završim, pa sam posle saznao da je povreda teška. Ne znam šta bih rekao, izjavio je Novak Đoković.

Na pitanje: "Šta treba da se dogodi da Đoković zaigra u polufinalu?", Novak je uzeo krst sa svoje ogrlice i poljubio ga.

- To treba da se dogodi, molim se Bogu, rekao je kratko Đoković za RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading