HRABRA VOJVODINA IPAK NIJE MOGLA PROTIV SLAVNOG AJAKSA: Novosađani ispali, ali sa ovakvom igrom nade za Evropu ima

Autor:

Sport

01.08.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine ispali su iz kvalifikacija za Ligu Evrope nakon poraza od Ajaksa i u Bačkoj Topoli rezultatom 3:1, ukupno 4:1.

HRABRA VOJVODINA IPAK NIJE MOGLA PROTIV SLAVNOG AJAKSA: Novosađani ispali, ali sa ovakvom igrom nade za Evropu ima

Foto: Starsport

Šteta. Nije se nimalo obrukala "Stara dama" protiv sjajnog Ajaksa. Posle partije u Amsterdamu koja je hrabrila da se možda može i do senzacije u Srbiji, bila je blizu Voša da to i ostvari, ali ipak nije dovoljno dorasla "kopljanicima". 

Posle poraza u Amsterdamu (1:0), fudbaleri Vojvodine igrali su revanš meč na stadionu TSC arena u Bačkoj Topoli i imali aktivan rezultat sve do pet minuta pred kraj meča, kada je snove o prolasku dalje srušio, istina, fenomenalnim pogotkom, mladi Jorel Hato.

Republika

Foto: Starsport

Igrači Ajaksa posle drugog gola

Nakon prvog poluvremena u kom nije bilo pogodaka, a ni previše uzbuđenja, prvi pogodak na meču bio je delo Josipa Šutala. Hrvatski reprezentativac je loptu sproveo u protivničku mrežu nedugo po početku drugog dela, da bi skoro isto uradio, ali u svoju, samo nekoliko minuta kasnije. Naime, on je pomogao Lazaru Nikoliću da dođe do svog prvenca samo dva minuta nakon što je ušao na teren. Držali su se Novosađani sve do pomenutih pet minuta pred kraj, a nakon Hata, sudbinu im je u trećem minutu nadoknade zapečatio Bertrand Traore.

Vojvodina nema razloga da žali za svojim nastupom u ovom dvomeču, s obzirom na to da su njihovi igrači pružili izvanrednu igru, kao i da nisu izgubili nadu za evropsku jesen. Njihov naredni protivnik u Evropi biće slovenački Maribor, a tim Božidara Bandovića će tražiti šansu za plasman u Ligu konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading