UŽASNA VEST ZA ĐOKOVIĆA! POZNAT TERMIN POLUFINALA OI: Hoće li koleno stići da se oporavi?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima premalo vremena...

UŽASNA VEST ZA ĐOKOVIĆA! POZNAT TERMIN POLUFINALA OI: Hoće li koleno stići da se oporavi?

Foto: Profimedia

Novak Đoković se posle neverovatnog meča plasirao u polufinale Olimpijskih igara savladavši Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6).

Furiozno je ušao u meč Đoković, bio je silno motivisan, brejknuo je Grka već u trećem gemu, nakon čega su obojica uzimali svoje servise. Tako je bilo sve do devetog gema, kada je Đoković konačno i osvojio prvi set. O tom set poenu će se dugo pričati, ali o onome što će uslediti u drugom setu - još mnogo, mnogo duže.

Užasno je počelo. Novak je dozvolio brejk Cicipasu odmah po početku, a posle potvrde istog krenuli su problemi za Srbina. Proklizao je, pojavila se užasna grimasa na licu i sve se odjednom okrenulo za 180 stepeni. Morao je da žrtvuje gem, traži pomoć od lekara i misli su mu, vidljivo, totalno odlutale. Uzeo je analgetik i malo po malo vraćao se, a onda uradio šta je uradio.

Republika

Foto: Profimedia

Trenutak kada se požalio

Ipak, rečima nakon pobede je obeshrabrio celu naciju. Istakao je da ga je osećaj podsetio na onaj sa Rolan Garosa kada je bio primoran da se povuče sa takmičenja zbog povrede i pomolio se Bogu da sve bude u redu. I mi verujemo da će biti tako, ali vremena nema, pošto je poznat termin odigravanja meča u polufinalu. Sutra, od 19 časova, isto kao i danas, Đoković će odigrati polufinalni meč olimpijskog turnira protiv Italijana Lorenca Musetija. To znači - manje od 24 sata za oporavak. 

Kakva je situcija, ostaje da vidimo. Ali, molimo se zajedno sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading