DRAGUTIN TOPIĆ NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE ZBOG NOVAKA! Neka me RAZAPNU, moja suza je za tebe, pa i poslednja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao je ono što nam je svima na duši posle ovakvog meča

DRAGUTIN TOPIĆ NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE ZBOG NOVAKA! Neka me RAZAPNU, moja suza je za tebe, pa i poslednja!

Foto: Starsport

Novak Đoković se posle neverovatnog meča plasirao u polufinale Olimpijskih igara savladavši Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6).

Ono čemu smo prisustvovali večeras pričaćemo i prepričavati mlađim generacijama, a svi smo se malo osećali kao Dragutin Topić koji je rešio da posle spektakla na "Šatrijeu" odmah iznese šta mu je na duši.

- Sprcao sam, baš tako kao što čitate, SPRCAO, svoj život u ovaj JEBENI sport! Novaka ćemo da pravimo od govana, a On CAR, IMPERATOTOR, ali malo nas ga vidi kao takvog. E beka si Nole NOLE, moj si,, NAŠ si , Srpski, Ničiji a Svačiiji, a opet moj, jer moja suza je za tebe, pa neka je poslednja, neka me razapnu, boli me baš QRC, ti si Srpsko Naj-Naj. Idem, sutra moje dete nastupa za istu ovu Srbiju, a meni nekako srce puno... - napisao je na društvenim mrežama Dragutin Topić.

Podsetimo, furiozno je ušao u meč Đoković, bio je silno motivisan kao i do sada na Olimpijskim igrama. Brejknuo je Grka već u trećem gemu, nakon čega su obojica uzimali svoje servise. Tako je bilo sve do devetog gema, kada je Đoković konačno i osvojio prvi set. O tom set poenu će se dugo pričati, ali o onome što će uslediti u drugom setu - još mnogo, mnogo duže.

Užasno je počelo. Novak je dozvolio brejk Cicipasu odmah po početku, a posle potvrde istog krenuli su problemi za Srbina. Proklizao je, pojavila se užasna grimasa na licu i sve se odjednom okrenulo za 180 stepeni. Morao je da žrtvuje gem, traži pomoć od lekara i misli su mu, vidljivo, totalno odlutale. Uzeo je analgetik i malo po malo vraćao se, a onda uradio šta je uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading