JUŽNI SUDAN PRETI SRPSKIM KOŠARKAŠIMA! Mi smo spremni na sve (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znamo da je Nikola Jokić dvostruki, trostruki MVP i mi to poštujemo.

JUŽNI SUDAN PRETI SRPSKIM KOŠARKAŠIMA! Mi smo spremni na sve (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaška reprezentacija Južnog Sudana priredila je iznenađenje na Olimpijskim igrama u Parizu pobedivši Portoriko rezultatom 90:79. U trećoj deonici Južni Sudan je uspeo da preokrene rezultat i dođe do vođstva od 71:63, zahvaljujući sjajnim partijama igrača poput Bol Kuola, Marijala Šajoka i Pitera Žoka. Posebno zanimljiva činjenica jeste da je Južni Sudan u tom trenutku postigao 22 poena iz "druge šanse", dok je njihov protivnik uspeo da postigne samo dva poena iz iste situacije.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Nakon završene svoje utakmice i pred početak meča košarkaša Srbije i Amerike, dva navijača Južnog Sudana su izneli svoje mišljenje o predstojećim mečevima, kao i o našem MVP igraču Nikoli Jokiću.

Republika

Foto: Starsport

 

 

- Recite Nikoli Jokiću da mi imamo Karlika Džonsa koji je veoma dobar, čak i odličan... spremi se, mi dolazimo - rekao je navijač Južnog Sudana.

- Znamo da je Nikola Jokić dvostruki, trostruki MVP i mi to poštujemo. Što se tiče nas iz Južnog Sudana, mi smo spremni na sve -  izjavio je drugi, i nastavio:

- Hajde da se zabavimo, utakmica će biti eksplozivna. Skupili smo se iz celog sveta ovde da gledamo tu utakmicu i ne odlazimo dok ne pobedite.

- Nikola Jokić je pravi ratnik, ali mi se ne bojimo nikoga - dodao je prvi.

Da li znate da će Karlik Džons igrati ovde u Partizanu u Beogradu?

- Naravno, Karlik Džons je naš MVP, on je superstar, od ničega, stvara nešto - odgovorio je prvi.

Neminovno je da će današnji meč naših košarkaša i Amerike biti veoma uzbudljiv, a lajv prenos meča možete pratiti na sajtu "Republike".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading