STIŽE PODRŠKA ZA SRBIJU IZ AMERIKE PRED MEČ SA DRIM-TIMOM! Jokić dobio posebnu poruku

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Denvera moji...

STIŽE PODRŠKA ZA SRBIJU IZ AMERIKE PRED MEČ SA DRIM-TIMOM! Jokić dobio posebnu poruku

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije za dva dana, od 17:15 časova, otvoriće učešće na Olimpijskim igrama mečom protiv Amerike. Upravo iz te države stigla je poruka podrške, i to iz Denvera, a naravno znamo kome idu zasluge za to.

Nikola Jokić se vratio među "orlove" posle pauziranja na Svetskom prvenstvu, a sve to prati i klub najboljeg košarkaša na svetu.

Naime, Nagetsi su na X nalogu okačili sliku sa opisom “Good luck”, gde je Jokić u dresu Denvera, a iza njega srpska zastava.

Takođe su pored Jokića, poželeli sreću i celom Košarkaškom savezu Srbije.

Da podsetimo, nakom meča sa izabranicima Stiva Kera "orlove" očekuju verovatno i važniji mečevi sa reprezentacijama Portorika poslednjeg dana meseca jula, a finalni meč u grupi biće odigran 3. avgusta sa Južnim Sudanom.

Podsetimo, ovako je selektor Pešić najavio učešće na OI.

Ovo je izazovno takmičenje, Olimpijske igre su na svake četiri godine, ovo je sigurno jedna dodatna motivacija za kompletnu ekipu, imamo dovoljno iskusnih igrača koji znaju da kontrolišu svoje emocije. Svaki na svoj način ima svoju rutinu za meč i za takmičenje samo po sebi. Važno je kao i na svakom takmičenju da se pripremiš za prvi sledeći meč, to je najbitnije. Da se pravi drugi korak, a prvi nisi napravio, to je i teoretski nemoguće. Prvo da stignemo u Lil, da vidimo kako ćemo tamo da se smestimo sa ovom novom situacijom. Da iskoristimo nekoliko dana do početka, to je prvi cilj. Izgledamo smireni, nadam se da će tako da ostane - objasnio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading