''VRATI PASOŠ'': Embid ostaje bez državljanstva!?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA zvezda kontroverznim izjavama privukla pažnju.

''VRATI PASOŠ'': Embid ostaje bez državljanstva!?

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija SAD stigla je u Pariz, a na meti navijača i ljubitelja košarke bio je Žoel Embid. NBA zvezda i uzdanica Filadefije, rođena je u Kamerunu, ali ima dvojno državljanstvo, SAD i Francuske. Žoel je odlučio da branio boje Sjedinjenih Američkih Država, a to je nije dopalo mnogim ljubiteljima košarke.

Prilikom ulaska u autobos, navijači su dobacivali Embidu da vrati pasoš Francuske, da je trebalo da igra za Francusku, a ne za SAD. Embid nije reagovao na povike navijača, ali se nedugo zatim oglasio na društvenim mrežama.

- Ja sam verovatno najomrženiji igrač iz NBA lige. Zaista ne znam zašto je to tako - naveo je Embid.

 

 

 

 

U svakom slučaju, SAD slove za favorita broj jedan na Olimpijskim igrama, a nalaze se u grupi C sa selekcijama Srbije, Južnog Sudana i Portorika. Plasman u četvrtfinale će izboriti po dve selekcije iz grupa, odnosno dve najbolje trećeplasirane selekcije iz tri grupe.

Grupe na Olimpijskim igrama obećavaju uzbuđenje. U grupi A su Australija, Grčka, Kanada, Španija, dok su u grupi B – Francuska, Nemačka, Japan i Brazil. Svi ljubitelji košarke već s nestrpljenjem iščekuju početak takmičenja i neizvesne mečeve koji će obeležiti ovogodišnje Olimpijske igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading