NEKADA BIO NOĆNA MORA NAVIJAČA ZVEZDE, A SADA JE NESTAO SA MAPE: Legendarni klub ispao u treći rang takmičenja!

Autor:

Sport

24.07.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni dani za francuski klub.

NEKADA BIO NOĆNA MORA NAVIJAČA ZVEZDE, A SADA JE NESTAO SA MAPE: Legendarni klub ispao u treći rang takmičenja!

Foto: www.profimedia.rs

Svi navijači Crvene zvezde pamte 30.08.2012. godine i utakmicu protiv Bordoa u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Delije je ovaj susret neće pamtiti po lepom, a nikada se neće zaboraviti suze igrača crveno-belih koji su velikom nesrećom ispali, a imali su sve u svojim rukama pre kraja meča.

Zvezda je igrala hrabro i za to je nagrađena pod kraj prvog dela kada je Mladenović evro- golom doveo u vođstvo. Gufran i Žisu su preokrenuli rezultat, ali je Mikić u nadoknadi vremena doneo novo izjedačenje i veru da srpski klub posle 2005. godine može ponovo do Lige Evrope.

I baš kao u godini koju pominjemo, kada je Starazbur golom u poslednjem napadu eliminisao Zvezdu, Bordo je posle kontranapada i greške Makimovića i Bajkovića sa penala koji je pogodio Gufran srušio snove srpskog tima. Nakon toga usledila je ogromna tuga, a ceh je platio Robert Prosinečki koji je podneo ostavku na mesto trenera tima iz Ljutice Bogdana. 

Međutim, nakon 12 godina ovaj legendarni francuski klub je prešao u poluamaterski rang takmičenja. Naime, Bordo je ispao iz Lige 2 i sada će se takmičiti u trećoj ligi. Ovo je ostavilo veliki šok na fudbalskoj sceni. Ovaj klub je bio šampion Francuske u sezoni 2008/09, a iznedrio je mnoge legende kao što su Joan Gurkuf, Alu Dijara, Joan Gufran i drugi. Biće ovo veliki izazove za Bordo, da se ponovo vrati na stare slave i da se navijači ovog tima raduju kao nekada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading