LAKU NOĆ SINERU: Đokoviću podijum je TVOJ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukazana sjajna prilika

LAKU NOĆ SINERU: Đokoviću podijum je TVOJ!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner iznenadio je javnost objavom da neće moći da učestvuje na Olimpijskim igrama u Parizu. Siner je već propustio priliku da se ukrca u avion sa svojim sunarodnicima zbog neimenovane bolesti, a naknadno je otkriveno da se radi o upali krajnika.

On je izrazio duboko razočaranje zbog propuštene prilike da predstavlja Italiju na ovom važnom događaju, naglasivši da je to bio jedan od glavnih ciljeva za ovu sezonu.

- Sa žaljenjem vas obaveštavam da nažalost neću moći da učestvujem na Olimpijskim igrama u Parizu. Posle dobre nedelje treninga na šljaci počeo sam da se osećam loše. Proveo sam nekoliko dana odmarajući se i tokom posete doktor je otkrio upalu krajnika i snažno me savetovao da se ne igram. Propuštanje igara je veliko razočarenje jer je to bio jedan od mojih glavnih ciljeva za ovu sezonu. Jedva sam čekao da imam čast da predstavljam svoju zemlju na ovom veoma važnom događaju. Srećno svim italijanskim sportistima za koje ću navijati od kuće. "Napred Italija" - napisao je Siner na društvenim mrežama. 

Sa povlačenjem Janika Sinera, Novak Đoković će preuzeti ulogu prvog nosioca na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je značajan razvoj događaja koji će uticati na raspored mečeva i dinamiku takmičenja.

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković

S obzirom na svoj impresivan niz pobeda i trenutni položaj prvog tenisera sveta, očekuje se da će Đoković uz Karlosa Alkaraza biti favorit za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Dok će Italijanski teniser propustiti priliku da se takmiči na ovom prestižnom takmičenju, ljubitelji tenisa će ipak imati priliku da prate uzbudljive mečeve i podrže svoje omiljene sportiste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading