PRVE SLIKE ''ORLOVA'' IZ FRANCUSKE: Košarkaši Srbije poslali jasnu poruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Srbija može do zlata?

PRVE SLIKE ''ORLOVA'' IZ FRANCUSKE: Košarkaši Srbije poslali jasnu poruku!

Foto: Starsport

U sredu ujutro, košarkaška reprezentacija Srbije krenula je put Francuske, gde će učestvovati na Olimpijskim igrama. Umesto u Pariz, ''orlovi'' su otputovali u Lil, gde će biti održana grupna faza takmičenja. Nakon čekiranja u hotelu i ručka, košarkaši su posetili dvoranu gde su zvanično fotografisani za potrebe FIBA i Olimpijskih igara.

 

Prvi meč na turniru očekuje ih u nedelju, gde će se susresti sa selekcijom Sjedinjenih Država. Ovo će biti prilika da košarkaši Srbije pokažu svoje veštine i odlučnost pred izazovom sa jakim američkim timom. Izjava košarkaša Srbije, kojom su poslali jaku poruku da su došli po zlatnu medalju, svedoči o njihovom optimizmu i motivaciji. Očigledno je da su rešeni da pruže sve od sebe i ostave srce na terenu u borbi za najsjajnije odličje.

 

U grupi sa ''orlovima'' i SAD nalaze se još selekcije Portorika i Južnog Sudana. Ova grupa obećava uzbudljive i neizvesne utakmice, a košarkaška javnost sa nestrpljenjem očekuje takmičarski duh i kvalitet igre koji će doneti ovi susreti.

Košarkaška reprezentacija Srbije spremno dočekuje izazove koji ih očekuju na Olimpijskim igrama. S odlučnošću, optimizmom i motivacijom, ''orlovi'' su krenuli put Lila sa jasnim ciljem – osvajanjem zlatne medalje. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju početak takmičenja i pružaju podršku našim košarkašima u ostvarenju njihovih sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading