POTPUNA LUDNICA: Nekadašnja NBA zvezda primećena kako lumpuje na Azurnoj obali! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio da se opusti malo.

POTPUNA LUDNICA: Nekadašnja NBA zvezda primećena kako lumpuje na Azurnoj obali! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nekadašnja zvezda NBA i jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan primećen je kako lumpuje na Azurnoj obali, tačniju u Sen Tropeu u Francuskoj. On je sedeo sa devojkom, a naravno bio je u centru pažnje svih prisutinih. Saksofonista mu je prišao i svirao samo za njega i lepšu polovinu. 

 

 

Džrodan će verovatno pružiti podršku reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država na Olimpjskim igrama koje se održavaju u Parizu. Pre toga je rešio malo da se opusti uz finu muziku, neku časicu vina i hranu. Leteći Majk kako su ga zvali je je jedan od najboljih košarkaša svih vremena i velika NBA zvezda.

Foto: Tanjug/AP

Majkl Džordan

Džordan je skoro čitavu karijeru proveo u Čikago Bulsima sa kojima je čak šest puta bio šampiona NBA lige. Takođe, isto toliko puta je bio MVP finalne serije i 14 puta u sastavu NBA ol star tima. Neprikosnoven je u najjačoj ligi na svetu Sa nacionalnim timom Amerike je dva puta bio Olimpijski šampiona 1984. godine u Los Anđelesu i 1992. u Barseloni. Postavio je visoke standarde u svetskoj košarci.

Njegova dostinguća su ogromna, a sigurno je najomiljeniji među ljubiteljima košarke u Americi. Ostavio je neizbrisiv trag u najjačoj ligi na svetu, a mnogi su počeli da treniraju košarku samo zbog njega. Naravno, ima svoj brend patika koje su jedne od najpopularinijih na svetu, čuvene AIR DŽORDAN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading