ŠPANOVIĆEVA ODBILA DA SE OGLASI: Advokatski tim najavio PRAVNI postupak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preuzete su sve neophodne mere

ŠPANOVIĆEVA ODBILA DA SE OGLASI: Advokatski tim najavio PRAVNI postupak!

Foto: Starsport

Nedavno su procurele informacije o povlačenju Ivane Španović sa Olimpijskih igara u Parizu koje su se brzinom svetvosti proširile na društvenim mrežama, izazivajući zabrinutost i spekulacije među javnošću. Međutim, advokatski tim sportistkinje odmah je reagovao demantovanjem ovih glasina i najavom pravnih postupaka protiv njihovih tvoraca.

U saopštenju koje su potpisali advokati Ivan Tomić i Nenad Vladić, ističu se da su informacije o povlačenju Ivane Španović apsolutno netačne i da će biti preduzete pravne mere protiv osoba koje su zloupotrebile imena i lika sportistkinje, oni su jasno istakali da će preduzeti sve neophodne korake pred nadležnim organima i službama međunarodnog olimpijskog komiteta kako bi zaštitili integritet njihove klijenktinje i sprečili širenje lažnih informacija, jer ovo predstavlja ozbiljan prekršaj.

Foto: Tanjug

 

- Kao pravni zastupnici Ivane Španović, obaveštavamo javnost da su apsolutno neistinite informacije plasirane preko drustvene mreže X da će se Ivana povući sa olimpijskih igara. Protiv osoba koje su zloupotrebile ime i lik Ivane Španović biće pokrenuti postupci pred nadležnim organima kao i službama međunarodnog olimpijskog komiteta. Pozivamo javnost i nadležne organe da stanu na put širenju neistinitih informacija. Ivana se neće posebno oglašavati ovim povodom - piše u saopštenju koje potpisuju advokati Ivana Tomić i Nenad Vladić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading