ISPLIVAO SNIMAK MUČENJA I BIČEVANJA! Odmah odustala od Olimpijskih igara (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srami se zbog svojih odluka.

ISPLIVAO SNIMAK MUČENJA I BIČEVANJA! Odmah odustala od Olimpijskih igara (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najodlikovanija britanska olimpijka, Šarlot Dižarden, koja je osvojila trostruku olimpijsku šampionku u konjičkom sportu i šestostruka osvajačica medalja na Olimpijskim igrama, iznenadila je javnost objavom da se povlači sa svih takmičenja, uključujući Olimpijske igre u Parizu. Razlog ovog neočekivanog poteza jeste kompromitujući snimak koji je isplivao u javnost.

 

 


Iako u početku nije bilo jasno o kakvom snimku je reč, britanski mediji su otkrili da je reč o snimku koji prikazuje zlostavljanje životinja. Na snimku koji se pojavio, Šarlot Dižarden je čak 24 puta bičevala jednog od svojih konja tokom treninga. Ova vest je šokirala ljubitelje konjičkog sporta i pokrenula lavinu reakcija u javnosti.

 

 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Šarlot Dižarden

 

- Izašao je video snimak od pre četiri godine, koji pokazuje kako sam pogrešila u proceni tokom treninga. Naravno, Međunarodna konjička federacija je pokrenula istragu i donela sam odluku da se povučem sa svih takmičenja, uključujući Olimpijske igre u Parizu dok se proces ne završi - saopštila je slavna sportiskinja.

Međunarodna konjička federacija je odmah pokrenula istragu povodom ovog slučaja, a samu sportiskinju su zadesile brojne kritike i osude javnosti. U svom saopštenju, Šarlot Dižarden je izrazila duboko kajanje zbog svojih postupaka ističući da je situacija sa snimkom bila van konteksta, ali da ne pruža opravdanje za svoje postupke.

- Ono što se dogodilo bilo je potpuno van konteksta i ne odražava nači na koji treniram svoje konje, ali nema izgovora. Duboko se stidim i trebalo je da dam bolji primer - napisala je slavna šampionka.

Ovim povlačenjem, Šarlot Dižarden je propustila priliku da postane jedina britanska sportiskinja koja ima sedam medalja na Olimpijskim igrama, ostavljajući javnost i sportsku zajednicu u šoku zbog neočekivanog preokreta u karijeri ove poznate olimpijke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading