VELIKA BRUKA U PARIZU: Špancu moraju u susednu zemlju kako bi trenirali!?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno!

VELIKA BRUKA U PARIZU: Špancu moraju u susednu zemlju kako bi trenirali!?

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Španije, suočava se sa ozbiljnim izazovima uoči početka Olimpijskih igara. Naime, ekipa se trenutno nalazi u Lilu, gde će odigrati svoj prvi meč protiv Australije, ali za razliku od svojih suparnika, španski košarkaši nisu imali priliku da održe nijedan trening od svog dolaska u Francusku.

Glavni problem sa kojim se suočava "furija" jeste nedostatak pristupa odgovarajućim treninzima. Naime, hala u Lilu, gde će se održavati mečevi, bila je zauzeta u vreme dolaska španske reprezentacije, te su oni bili uskraćeni za priliku da se adekvatno pripreme za nadolazeće takmičenje. Ovo je izazvalo značajnu zabrinutost među članovima tima, ali i javnosti koja prati dešavanja oko Olimpijskih igara.

Foto: Profimedia

Košarkaši Španije

Organizatori Olimpijskih igara su preduzeli korake kako bi pronašli alternativne opcije za trening španske reprezentacije. Razmatrana je mogućnost da ekipa trenira u Belgiji, koja se nalazi na sat vremena vožnje autobusom od Lila. Ova situacija predstavlja izazov kako za igrače, tako i za stručni štab, jer nedostatak adekvatnih priprema može imati značajan uticaj na njihovu formu i performanse tokom mečeva.

Sa obzirom na trenutnu situaciju, postoji realna mogućnost da će španski košarkaši izaći na teren protiv Australije bez ijednog prethodnog treninga od dolaska u Francusku. Ovo predstavlja izuzetno neobičnu i zahtevnu situaciju za reprezentaciju koja se priprema za najprestižnije sportsko takmičenje na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading