ELŠNIK IPAK ZVEZDIN? Da li ovo znači da je Slovenac sve bliži Marakani?

Autor:

Sport

24.07.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub napravio haos sa transferom

ELŠNIK IPAK ZVEZDIN? Da li ovo znači da je Slovenac sve bliži Marakani?

Foto: Profimedia

Fudbaler Olimpije, Timi Maks Elšnik (26) je trenutno u centru pažnje zbog svoje neprisutnosti na spisku za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Iako je reprezentativac Slovenije i ključni igrač Olimpije, njegovo ime nije bilo među igračima koji su bili registrovani za utakmicu protiv ukrajinskog tima Polisja Žitomir.

Tokom celog leta, Maks Elšnik je bio predmet raznih transfernih spekulacija, a najkonkretnija ponuda stigla je od strane Crvene zvezde. Ovo je dodatno podgrejalo priče o potencijalnom transferu fudbalera u ovom prelaznom roku.

Situacija dodatno intrigira jer je predsednik Olimpije, Adam Delius, nedavno izjavio da Elšnik nije na prodaju, ističući da je njihov cilj ponovni plasman u grupnu fazu Lige konferencija i postizanje dobrih rezultata.

Foto: Tanjug/AP

Maks Elšnik

- Neću prodati Elšnika. Naš cilj je da se opet plasiramo u grupnu fazu Lige konferencija i da napravimo dobar rezultat. Iz tog razloga ne želim da ga prodam - rekao je predsednik Olimpije.

Obzirom da Elšnika izlostavljaju sa spiska za meč protiv Polisje Žitomira, to samo dodatno pojačava spekulacije o njegovom mogućem transferu. 

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Elšnik ipak završiti u Crvenoj zvezdi ili će ostati veran Olimpiji, ipak bi njegov eventualni transfer imao značajan uticaj na fudbalsku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading