IMA LI PILOTA U AVIONU? Let do Pariza njima je bio više nego prijatan - društvo su im pravile atraktivne stjuardese! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

24.07.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je bilo straha od letenja?

IMA LI PILOTA U AVIONU? Let do Pariza njima je bio više nego prijatan - društvo su im pravile atraktivne stjuardese! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/airserbia

Košarkaška reprezentacija Srbije danas je odletela put Pariza gde će u predstojećem periodu učestvovati na XXXIII Letnjim Olimpisjkim igrama, a svi ljubitelji košarke i sporta u našoj zemlji, nadaju se da će se "orlovi" u otadžbinu vratiti sa odličjem oko vrata.

Uoči puta, medijima se na aerodromu "Nikola Tesla" obratio i selektor Svetislav Pešić koji je tom prilikom izjavio:

- Ciljevi su uvek najveći, ne samo sa aspekta sportskih rezultata, nego sa aspekta da se pripremimo, da ostvarimo rezultate. Dug je put za nas, trebalo je prvo da se kvalifikujemo preko Mundobasketa, upeli smo da izbegnemo igranje kvalifikacija dodatnih.

Jednu stvar je popularni Kari posebno istakao:

- Ovo su najizazovnije pripreme za jedno takmičenje u mojoj trenerskoj karijeri. Vrlo je teško isplanirati i proces treninga i sve što je potrebno da bi se ekipa pripremila, jer većina igrača nije došla odmorna i spremna. Olimpijske igre su poseban izazov za sve sportiste.

Uz tople pozdrave i želje da se vrate uzdignuta čela, naši reprezentativci su ušli u avion, a srpski nacionalni avioprevoznik je nešto kasnije objavio i zanimljive fotografije koje su nastale tokom leta.

 

Na njima se vide najiskusniji košarkaši Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović u društvu atraktivnih stjuardesa, te javnost može postaviti pitanje da li su one omogućavale našim vedetama da prebrode strah od letenja, ili su devojke imale želju da fotografijama ovekoveče druženje sa srpskim reprezentativcima tokom leta za Pariz.

Kada je reč o predstojećem takmičenju, Srbija se nalazi u grupi C sa Južnim Sudanom, Portorikom i Sjedinjenim Američkim Državama. Prvi meč je na programu 28. jula od 17:15 sa Amerikancima, zatim 31. jula od 17:15 igraju protiv Portorika, a onda 3. avgusta od 21 čas sledi poslednji meč grupe protiv Južnog Sudana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading