AKO SE PO JUTRU DAN POZANJE: Nestvarna utakmice Argentine i Maroka na otvaranju OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan meč.

AKO SE PO JUTRU DAN POZANJE: Nestvarna utakmice Argentine i Maroka na otvaranju OI!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Argentine i Maroka su otvorili ovogodišnje Olimpijske igre neverovatnom utakmicom na stadionu u Sent Etjenu. Derbi grupe B na olimpijskom turniru bio je pun uzbuđenja, a rezultat je na kraju bio 2:2. Odlučujući gol postigli su Argentinci u neverovatnom 90+15. minutu, ostavljajući navijače u potpunom šoku.

Selekcije Argentine i Maroka na ovom turniru predstavljaju igrači do 23 godine, uz bonus od trojice starijih igrača. Ovo pravilo omogućava iskusnijim igračima da doprinesu ekipi, ali istovremeno pruža priliku mladim talentima da zablistaju na velikoj sceni.

Maroko je imao ogromnu prednost tokom utakmice, posebno zahvaljujući Sufijane Rahimiju, koji je postigao golove u 45+2. minutu i 51. minutu. Međutim, Argentina nije odustajala, smanjujući rezultat preko Đulijana Simeonea u 67. minutu, da bi na kraju izborili bod u neverovatnom 90+15. minutu.

Argentinci su pokazali izuzetnu upornost, uputivši četiri udarca u gol u samo četiri sekunde, od kojih su dva puta pogodili prečku, pre nego što je Kristijan Medina doneo neopisivu radost južnoamerikancima postigavši odlučujući gol.

Argentina će se suočiti sa Irakom, dok će Maroko odmeriti snage sa Ukrajinom u drugom kolu grupe B. Nakon ovakvog spektakla na otvaranju, očekuje se veliko interesovanje za naredne utakmice ovih timova na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading