NIKADA TO NISAM REKAO O NOVAKU! Beker optužio Hrvata da širi laži (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno reagova na izjavu bivšeg hrvatskog tenisera.

NIKADA TO NISAM REKAO O NOVAKU! Beker optužio Hrvata da širi laži (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Bivši hrvatski teniser Ivan Ljubičić nedavno je preneo izjavu Borisa Bekera u kojoj se tvrdi da Novak Đoković prihvata superiornost mladih igrača poput Karlosa Alkaraza. Međutim, Beker je reagovao na društvenim mrežama poručivši da nikada nije izneo takav stav.

"Nikad ovo nisam rekao", poručio je Beker na društvenim mrežama. Jedna od navijačica Đokovića postavila je objavu sa Ljubičićevom izjavom u kojoj kaže "Beker mi je rekao da se njemu čini da je Novak prihvatio Alkarazovu superiornost, to nikad nije uradio sa Rafom i Rodžerom. Nismo daleko od smene generacija, takav je život".

 

 


Novak Đoković se suočio sa izazovima ove sezone, počevši od rastanka sa trenerom Goranom Ivaniševićem, pa sve do povrede meniskusa koja je zahtevala operaciju. Iako još uvek nije osvojio titulu ove godine, stigao je do finala Vimbldona gde ga je porazio mladi Alkaraz, pokrenuvši priče o smeni generacija.

Nakon poraza na Vimbldonu, fokus se sada prebacuje na Olimpijske igre u Parizu. Igraće se na šljaci, što će biti prilika da se vidi kako se Novak snalazi u konkurenciji mladih i iskusnih igrača poput Alkaraza, Sinera, Nadala i drugih. Novak ističe želju za osvajanjem zlatne medalje i spreman je da se suoči sa izazovima koje donosi ovo takmičenje.

Očekujemo uzbudljivu borbu na Olimpijskim igrama i sa nestrpljenjem iščekujemo ishod ovog velikog takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading