NEVIĐENI SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: VAR poništio gol nakon DVA sata!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva blamaža!

NEVIĐENI SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: VAR poništio gol nakon DVA sata!

Foto: Profimedia

Fudbalske reprezentacije Argentine i Maroka odigrale su uzbudljiv meč na Olimpijskim igrama u Parizu. Susret je završen rezultatom 2:2, ali ne bez dramatičnih događaja koji su obeležili ovu utakmicu.

Nakon što su ''gaučosi'' postigli gol u poslednjem minutu nadoknade, teren je preplavila navijačka invazija koja je rezultirala prekidom meča. Navijači Maroka su izazvali prekid bacanjem predmeta na teren, što je dovelo do izuzetno napete situacije. Argentinci su bili primorani da pobegnu u svlačionice, dok je haos na terenu bio neizbežan.

Foto: Profimedia

Argentina - Maroko

Nakon što se situacija smirila, VAR sudije su rešile da pregledaju situaciju kod gola Argentine. Usporeni snimak je pokazao da je strelac gola bio u ofsajdu u momentu kada se aktivirao posle pogođene prečke saigrača. Ova odluka je izazvala veliku kontroverzu i dodatno uzburkala strasti na stadionu.

 

 

Iako je gol koji je postigao Kristijan Medina u 90+16. minutu prvobitno priznat, naknadna VAR odluka je poništila taj pogodak. Sudija je doneo odluku da će igrači biti izvedeni na teren kako bi se odigralo preostalih nekoliko minuta meča, ali je pre toga odlučeno da li je gol bio regularan ili ne.

Ova dramatična utakmica na Olimpijskim igrama u Parizu izazvala je veliku pažnju i kontroverzu, ostavljajući obe reprezentacije i njihove navijače u neizvesnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading