NOVAKU SE ČISTI PUT DO OLIMPIJSKOG ZLATA: Posle Sinera i on odustao od Pariza!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokoviću se otvara put do same završnice.

NOVAKU SE ČISTI PUT DO OLIMPIJSKOG ZLATA: Posle Sinera i on odustao od Pariza!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner, trenutno prvi reket sveta, iznenadio je javnost objavom da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova odluka ne samo da je izazvala iznenađenje, već će imati i značajan uticaj na dalji tok takmičenja, posebno na put Novaka Đokovića ka zlatu.

Nakon Italijana, još jedan teniser je otkazao učešće na ovom prestižnom takmičenja, a to je Danac, Holger Rune zbog povrede desnog ručnog zgloba. Ovo odustajanje je došlo nakon što je Rune imao probleme tokom protekle nedelje na turniru u Hamburgu. Rune, koji je bio jedan od potencijalnih iznenađenja na Olimpijskim igrama, sada mora da se povuče zbog povrede. Ovo će svakako uticati na dinamiku takmičenja, posebno u muškom tenisu.

Foto: Profimedia

Holger Rune

Ovaj mladi teniser je već privukao pažnju javnosti svojim talentom i igrom, ali povreda ručnog zgloba ga je sprečila da pokaže svoje umeće na olimpijskom turniru. Novak Đoković, koji je jedan od favorita za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama, sada ima još čistiji put ka ostvarenju svog cilja. Sa odustajanjem Runea, konkurencija se smanjuje, ali to ne umanjuje težinu samog takmičenja.

Ostaje da vidimo kako će se Novak nositi sa pritiskom i očekivanjima, ali jedno je sigurno - odustajanje Runea će promeniti dinamiku turnira i otvoriti nove mogućnosti za ostale takmičare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading