EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA U BOLNICI U KOJOJ JE OPERISAN ĐOKOVIĆ: Evo šta su nam rekli o Novaku i njegovom kolenu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je ovde operisao koleno.

EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA U BOLNICI U KOJOJ JE OPERISAN ĐOKOVIĆ: Evo šta su nam rekli o Novaku i njegovom kolenu!

Foto: Republika

Srpski teniser, Novak Đoković stigao je u Pariz i već odradio prvi trening. Odustajanjem Janika Sinera od Olimpijskih igara, Nole je sada prvi nosilac na ovom prestižnom takmičenju, a do sada nikada u karijeri nije osvojio zlato na Olimpijadi. To mu daje dodatnu motivaciju da svim silama bude pobendik turnira i stavi krunu na svoju karijeru.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Godinama unazad za Noleta se tvrdi da je fenomen i čudo prirode, a to i govori jedna činjenica. Naime, Đoković je doživeo povredu kolena na Rolan Garosu, pa je morao da bude hitno podvrgnut operaciji. Novak je ''pod nož'' išao Pariz, a nakon svega 25 dana došao je do finala Vimbldona gde je izgubio od Karlosa Alkaraza. 

Naš portal, Republika posetio je kliniku ''Ramsay Sante'' koja je operisala Đokovića, a zahvat je izvršio doktor Antoan Žerometa. Tamo su nam rekli da ne smeju ništa da nam kazu jer se zaštita prava pacijenata poštuje. Bolnica je prelepa, nema gužve, odlični su uslovi i savšren kraj za oporavak pošto je miran, tako je Novak bio u sigurnim rukama. U tom kraju se nalaze više klinika.

 

Podsetimo, prognoze doktora Žerometa nisu bile optimistične, osim što se špekulisalo da Đoković neće moći da igra na Vimbldonu, prognoziralo se da ne može biti učesnik Olimpijskih igara što je zabrinulo mnoge. Međutim, Nole je fenomen i nikada ga ne treba otpisivati, tako je demantovao sve i dokazao da je mentalna i ljudska gromada koju je teško sputati. 

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading