OLAKŠANJE ILI IPAK NE? Evo šta znači Sinerovo odustajanje sa OI za Đokovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pred velikim izazovima.

OLAKŠANJE ILI IPAK NE? Evo šta znači Sinerovo odustajanje sa OI za Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner, trenutno prvi reket sveta, iznenadio je javnost objavom da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova odluka ne samo da je izazvala iznenađenje, već će imati i značajan uticaj na dalji tok takmičenja, posebno na put Novaka Đokovića ka zlatu.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Sinerova odluka znači da će srpski teniser Novak Đoković preuzeti ulogu prvog nosioca turnira. Ovo je važna vest za sve ljubitelje tenisa, jer će sada Đoković imati veće šanse za osvajanje zlatne medalje u Parizu. Sa Sinerovim povlačenjem, drugi nosilac turnira će postati mladi španski teniser Karlos Alkaraz. Ovo znači da će Alkaraz biti smešten na različitoj strani žreba od Đokovića, što će dodatno uzbuditi svet tenisa.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Za Novaka Đokovića, Olimpijske igre u Parizu će biti pete u karijeri. On je osvojio brojne titule, ali zlatna olimpijska medalja mu nedostaje. Sada, sa Sinerovim povlačenjem, put ka zlatu postaje još zanimljiviji i otvoreniji. Žreb za Olimpijske igre u tenisu je na programu u četvrtak od 11 časova. Tada ćemo saznati ko će biti Novakov protivnik u prvom kolu. S obzirom na Sinerovo povlačenje, interesovanje za žreb i potencijalne mečeve je veće nego ikada.

Sinerova odluka će definitivno imati značajan uticaj na tok takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu. Ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati, ali jedno je sigurno - teniska publika ima mnogo toga da očekuje od ovog nadolazećeg sportskog spektakla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading