PRVO OBRAĆANJE NOLETA IZ PARIZA: Otkriveno kad će se održati

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

24.07.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra u 12 časova.

PRVO OBRAĆANJE NOLETA IZ PARIZA: Otkriveno kad će se održati

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, stiže u Pariz kako bi se pridružio Olimpijskom timu Srbije i izašao pred medije na zvaničnoj konferenciji. Sa petim Olimpijskim igrama pred vratima. Đoković ima jedan cilj - da osvoji jedinu titulu koja mu nedostaje. U želji da se maksimalno fokusira na postizanje ovog cilja, odlučio je da ne bude smešten u olimpijskom selu.

Konferencija za medije Olimpijskog tima Srbije održaće se sutra od 12 sati u glavnom Medija centru. Pored Novaka Đokovića, prisutnima će se obratiti vaterpolista Nikola Jakšić, odbojkašica Tijana Bošković, predsednik OKS Božidar Maljković, generalni sekretar Đordđe Višacki i šef Misije Sonja Vasić.

Republika

Foto: Instagram.com/djokernole

 

 

Podsetimo se, Novak Đoković neće biti smešten sa ostalim sportistima, jer je istakao da želi da se potpuno fokusira na svoje treninge i takmičenja, te da je odlučio da se ne zadržava u Olimpijskom selu kako bi izbegao ometanja i dodatne obaveze koje bi mogle da utiču na njegovu koncentraciju. Iako je bio omiljen među sportistima u Tokiju, gde je bio dostupan za fotografisanje i druženje, Đoković sada želi da se posveti isključivo svojim rutinama i pripremama za nadolazeće takmičenje.

Odlazak iz Olimpijskog sela ne znači da će Đoković potpuno izbegavati prisustvo na Olimpijadi. On planira da poseti Olimpijsko selo kako bi pozdravio tim Srbije i pružio im podršku pre nego što se posveti svojim pripremama za osvajanje zlatne medalje. Sa osvojenom bronzanom medaljom sa Igara u Pekingu 2008. godine i sjajnom formom sa Vimbldona, Đoković ima jasne ambicije da postigne vrhunske rezultate na nadolazećim Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading