DRAMA PRED POČETAK OLIMPIJSKIH IGARA! Uhapšen Kanađanin, ovo je razlog

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadski olimpijski komitet odmah se oglasio povodom ovog incidenta.

DRAMA PRED POČETAK OLIMPIJSKIH IGARA! Uhapšen Kanađanin, ovo je razlog

Foto: x.com

Pred početak Olimpijskih igara u Parizu, jedan neakreditovani član kanadskog tima uhapšen je zbog upravljanja dronom nad fudbalerkama Novog Zelanda tokom treninga. Ova dramatična scena izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala oštru reakciju kako kanadskog olimpijskog komiteta, tako i Međunarodnog olimpijskog komiteta i FIFA-e.

Kanadski olimpijski komitet odmah se oglasio povodom ovog incidenta, upućujući najiskrenije izvinjenje Novom Zelandu, svim igračima i Olimpijskom komitetu Novog Zelanda. Takođe, istakli su da su u kontaktu sa relevantnim sportskim organizacijama kako bi se utvrdile mere koje treba preduzeti povodom ovog događaja.

Međunarodni olimpijski komitet i FIFA takođe su uključeni u rešavanje ovog incidenta, s obzirom na ozbiljnost situacije i potrebu da se zaštite prava i privatnost sportistkinja tokom treninga i takmičenja.

Ovaj skandal dodatno je zasenio predstojeću utakmicu između fudbalerki Kanade i Novog Zelanda, koja je zakazana za četvrtak. S obzirom na dramatične okolnosti, očekuje se da će ova utakmica biti dodatno ispraćena pažnjom medija i javnosti.

Očekuje se da će nadležne sportske organizacije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti i kako bi se zaštitila privatnost i bezbednost sportista tokom Olimpijskih igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading