U STILU NAJBOLJIH MAJSTORA: Tek što je počeo olimpijski turnir, već imamo magičan potez!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastičan potez.

U STILU NAJBOLJIH MAJSTORA: Tek što je počeo olimpijski turnir, već imamo magičan potez!

Foto: Screenshot

Marokanski olimpijski tim uspeo je da stekne vođstvo protiv Argentine u prvom kolu Olimpijskog turnira u Parizu. Ispostavilo se da je ključni igrač za Maroko bio niko drugi do Ilias Akhomač, bivši fudbaler Barselone, čije izvanredno umeće i precizno dodavanje ka Ašrafu Hakimiju postavilo temelje za uspeh tima. Hakimi je izveo ključno dodavanje u centar, gde je Soufiane Rahimi sa svojom smirenošću doveo do gola, gurajući Marokance u vođstvo. Neočekivani obrt događaja svedoči o odlučnosti i sposobnosti tima, iznenadivši i navijače i protivnike.

Sjajnu akciju i gol Marokanaca možete pogledati OVDE.

Akhomač svojom igrom ne samo da je privukao pažnju publike već je i pokazao svoj izuzetan talenat na terenu. Njegov taktički potez, koristeći petu da prevari celu argentinsku odbranu, pokazuje nivo veštine i kreativnosti koji zaista zaslužuju pohvalu. Sa druge strane, Hakimi je pokazao da je veliki majstor i da na njega može da osloni čitav tim.

Vođstvo koje je Maroko preuzeo iznenađenje je, posebno imajući u vidu status Argentine kao jednog od glavnih konkurenata za olimpijsku pobedu. Neočekivan obrt događaja dodaje intrigantnu dimenziju takmičenju na turniru, postavljajući scenu za uzbudljiv i nepredvidiv put napred. Dok turnir bude napredovao, svi će biti usmereni ka marokanskom timu, radoznali da vide da li će održati svoj zamah i nastaviti da prevazilaze očekivanja na olimpijskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading