NEOČEKIVANI GOST PREKINUO NASTUP DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica se zaledila od šoka, nije ni sanjala da se ovo može dogoditi!

Autor:

Zabava

23.07.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković na ivici suza.

NEOČEKIVANI GOST PREKINUO NASTUP DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica se zaledila od šoka, nije ni sanjala da se ovo može dogoditi!

Foto: tiktok.com/printscreen

Dragana Mirković

Dragana Mirković, regionalna muzička zvezda, oduvek je bila uzor mladim pevačima, pružajući im bezrezervnu podršku i pomoć tokom čitave svoje karijere. Njena popularnost i uticaj među mlađim kolegama bili su vidljivi na nedavnom koncertu u Budvi, gde su mlade zvezde Tea Tairović, Andreana Čekić i Katarina Grujić pratile nastup Dragane Mirković iz VIP lože.

Mlade pevačice, koje su ovog leta vredno radile, napravile su pauzu u svojim nastupima kako bi uživale u koncertu regionalne muzičke zvezde. Njihov dolazak obradovao je samu Draganu Mirković, koja im se obratila sa scene čim ih je primetila, izrazivši svoje oduševljenje prisustvom Andreane Čekić, Katarine Grujić i Tea Tairović.

- Blago meni večeras, ja imam najlepše društvo pored vas – rekla je Mirkovićeva publici i pojasnila:

 

- Tu su mi Andreana Čekić, Katarina Grujić i Tea Tairović. Šta meni više treba.

Tokom večeri, mlade zvezde su uživale u pesmama folk carice i delile detalje sa koncerta na društvenim mrežama. Tea Tairović je čak izrazila želju da se obrati Dragani, ističući koliko je voli i koliko je jedinstvena. Njene reči su naišle na oduševljenje publike, koja je nagradila ovu gestu ovacijama.

- Moram da vam kažem da ste jedna, jedina, jedinstvena, da ste kraljica. Mnogo vas volim i sigurna sam da vas svi ovde večeras mnogo vole– poručila je Tea što je od publike nagrađeno ovacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading