PREDSEDNIK DINAMA BRUTALNO PROZVAO PARTIZAN: ''Ovo je bila pobeda za sve njih''!

Autor:

Sport

24.07.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Kijevljana nije štedeo reči.

PREDSEDNIK DINAMA BRUTALNO PROZVAO PARTIZAN: ''Ovo je bila pobeda za sve njih''!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

U poslednjem meču kvalifikacija za Ligu šampiona, kijevski Dinamo je ostvario ubedljivu pobedu nad Partizanom rezultatom 6:2, a predsednik kluba Igor Surkis nije krio svoje oduševljenje postignutim rezultatom. On je istakao da je ova pobeda od izuzetnog značaja za Ukrajinu, nazivajući je čak "najvažnijom poslednjih godina".

Jedan od ključnih momenata koji je doprineo značaju ove pobede bila je prethodna poseta Partizana Rusiji, što je izazvalo negodovanje u redovima ukrajinskog kluba. Surkis je istakao da je odlazak Partizana u Rusiju bio razlog za dodatnu motivaciju igrača Dinama, ističući da je Rusija direktno ugrozila živote ukrajinskih građana, te da je ova pobeda bila simboličan čin odbrane nacionalnog ponosa.

- Znate da je Partizan otišao u Rusiju, a Rusija ne ubija samo naše građaBOne, već ubija našu decu i žene. Stoga je ova pobeda bila veoma važna. Mogu reći da je to bilo najvažnije poslednjih godina. Doneli smo radost našim navijačima, onima koji štite našu Otadžbinu, naše porodice. Slava Ukrajini! Partizan nas je jako naljutio i pobedili smo za sve naše vojnike, žene i ukrajinske porodice - poručio je Surkis.

Foto: Profimedia

Predsenik Dinamo KIjeva: Igor Surkis (desno)

Ukupno gledano, ova pobeda Dinama nad Partizanom predstavlja više od običnog sportskog trijumfa. Ona je postala simbol otpora, ponosa i jedinstva u teškim vremenima, te će ostati upamćena kao jedan od najznačajnijih trenutaka u istoriji kijevskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading