FUDBALSKI SVET U VELIKOM ČUDU: Oglasio se Mesi zbog skandala na Olimpijskim igrama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja odluka!

FUDBALSKI SVET U VELIKOM ČUDU: Oglasio se Mesi zbog skandala na Olimpijskim igrama!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski svet je bio svedok nečega što do sada nije video. Na otvaranju olimpijskog turnira, Argentina je odigrala neobičnu utakmicu protiv Maroka, koja je završena na nezapamćen način.

U 16. minutu nadoknade, Argentina je izjednačila protiv Maroka na 2:2, ali je dva sata kasnije proglašena pobednikom afrička selekcija. Šta se zapravo desilo? Posle gola koji je postigao Medina, marokanski navijači su počeli da bacaju predmete na teren i utrčavaju na teren, što je dovelo do prekida utakmice. 

 

Sudija iz Švedske je poslao igrače u svlačionicu, ali njegov zvižduk u pištaljku nije označio kraj već prekid utakmice! Igrači su zadržani na stadionu i sve vreme su bili upućeni u to da je u toku VAR provera. Arbitar je dva sata posle pomenutog zvižduka pozvao fudbalere na teren i tada označio kraj, jer je VAR potvrdio da je pogotku Argentinaca prethodio ofsajd.

Foto: Profimedia

Argentina - Maroko

Selektor Argentine, Havijer Maskerano, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje ovim neobičnim ishodom. Nazvao je situaciju "najvećim cirkusom koji je ikada video.

– Ovo je najveći cirkus koji sam u životu video - poručio je Maskerano.

Čak i najbolji fudbaler današnjice, Lionel Mesi, kratko se oglasio povodom ovog događaja.

– Neobično – istakao je Mesi.

Ova utakmica će ostati upamćena kao jedna od najluđih u istoriji fudbala na Olimpijskim igrama. Nezapamćen prekid, VAR provera od dva sata i konačna odluka koja je šokirala argentinske navijače - sve je to doprinelo stvaranju spektakla koji je zapanjio fudbalski svet. Argentina i Maroko su obeležili otvaranje turnira na način koji će se dugo pamtiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading