PREZERVATIVI ZA OLIMPIJCE! Svaki sportista ovo dobija u Olimpijskom selu i to sa urmebesnim porukama (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki sportista koji stigne u Olimpijsko selo dočekuje paket sa raznovrsnim sadržajem.

PREZERVATIVI ZA OLIMPIJCE! Svaki sportista ovo dobija u Olimpijskom selu i to sa urmebesnim porukama (VIDEO)

Foto: x.com

Kanadska jedriličarka Sara Daglas odlučila je da pokaže javnosti šta se to zapravo nalazi u paketu dobrodošlice koji sportisti dobijaju prilikom dolaska u Olimpijsko selo. Video snimak koji je postavila na svom TikTok nalogu izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno zbog neobičnog sadržaja koji je otkrila.

 

@sarahmdouglas

You know what they say about the village 🤣

♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

 


Svaki sportista koji stigne u Olimpijsko selo dočekuje paket sa raznovrsnim sadržajem. Pored osnovnih stvari poput flašice za vodu, mobilnog telefona i torbe sa toaletnim potrepštinama, sportisti su iznenađeni i nekim neobičnim dodacima. Posebno su privukli pažnju kondomi olimpijskog brenda, koji dolaze u plavom i roze pakovanju, sa zanimljivim porukama ispisanima na njima.

Kondomi koji se nalaze u paketu dobrodošlice sportista sadrže neobične poruke koje su izazvale različite reakcije među sportistima i javnošću. Prva poruka glasi "Na polju ljubavi igrajte pošteno. Tražite saglasnost", dok se na drugom kondomu može pročitati poruka "Ne morate da budete osvajač zlatne medalje da biste ga nosili." Ove poruke su zasigurno izazvale osmehe na licima sportista, ali i postavile pitanja o namerama organizatora Olimpijskih igara.

 

 

 

 


Mediji su preneli informaciju da će sportistima biti obezbeđena čak dva kondoma dnevno, što je izazvalo polemiku u javnosti. Takođe, aktuelna tema postala su i anti-se*s kreveti od kartona koji su postavljeni u Olimpijskom selu kako bi sprečili intimne aktivnosti među sportistima. Međutim, neki sportisti već su javno istakli da su ovi kreveti sasvim funkcionalni i garantuju njihovu čvrstinu.

Izgleda da je dobrodošlica sportistima u Olimpijsko selo puna iznenađenja i neobičnih detalja, što će svakako ostati upamćeno kao jedan od zanimljivih momenata pred početak Olimpijskih igara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading