ĐOKOVIĆ NAPADA ZLATO: Novak stigao u Pariz i već odradio trening!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se sprema za veliki izazov.

ĐOKOVIĆ NAPADA ZLATO: Novak stigao u Pariz i već odradio trening!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Pariz i već je odradio prvi trening na šljaci Rolan Garosa pred početak Olimpijskih igara. Đoković, koji je već peti put na Igrama, želi da osvoji zlatnu medalju koja mu nedostaje u kolekciji, pošto već ima bronzu iz Pekinga 2008. godine. S obzirom na svoj trenutni status najboljeg tenisera sveta, Novak ima velike šanse da postigne ovaj cilj, a njegove šanse su dodatno porasle posle odustajanja prvog reketa sveta Janika Sinera zbog bolesti.

Đoković je stigao u Pariz i odmah se uputio na terene Rolan Garosa gde je odradio prvi trening. Atmosfera je bila odlična, a Novak je pokazao izuzetnu predanost i fokusiranost tokom treninga, što su odlike koje ga krase tokom cele karijere. Svi prisutni su sa nestrpljenjem iščekivali početak Olimpijskih igara, a Novak je već pokazao da je spreman za izazov.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

U četvrtak od 12 časova, Novak Đoković će se pridružiti Olimpijskom timu Srbije na konferenciji za medije u glavnom medija centru. Pored Novaka, prisustvovaće vaterpolista Nikola Jakšić, odbojkašica Tijana Bošković, predsednik OKS Božidar Maljković, generalni sekretar Đorđe Višacki i šef Misije OKS Sonja Vasić. Očekuje se da će Novak izneti svoje utiske pred početak Igara i najaviti svoje ambicije na ovom prestižnom sportskom događaju.

Pre konferencije za medije, zakazan je žreb za teniski turnir koji će se održati u 11 časova. S obzirom na odustajanje Janika Sinera, Novak Đoković će imati još veće šanse za osvajanje zlatne medalje, a žreb će pokazati ko su potencijalni protivnici na putu ka cilju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading